Mit tennél ha normális a bmi. D egy hozza közelállo meg mindig azzal vsesztetne hogy el vagy hizva?
Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 22:40
4/11 anonim válasza:
Először is átolvasnám, amit írtam, kijavítanám. Ha nem megy, elővenném a nyelvtan könyvet és gyakorolnék, hogy érthető legyen, amit kérdezek.
5/11 anonim válasza:
én nem értem mi van ide írva.De megnyugodtam,más sem érti
6/11 anonim válasza:
Hülye privit azért tud írni. Azt hiszi, vicces, de csak tuskó bunkó.
7/11 anonim válasza:
Azoknak akik nem értik lefordítottam magyarra:
"Mit tennél, ha normális a testtömegindexed, de egy hozzád közelálló mindig azzal csesztetne hogy el vagy hízva?"
9/11 anonim válasza:
Nézz tükörbe és gondolkozz el, hogy valóban így van-e. A BMI index semmit sem ér elmondja hogy mennyi a magasságodhoz képest az egészséges súly. De simán egy 5, -5 kilókon belül mozog. Én speciel nem csak egészséges akarok lenni hanem esztétikus. ezért nem ilyen szarságokat nézek hanem magamnak akarok tetszeni. Ha te úgy érzed jó alakod van akkor szard le mit mondanak mások. De ne csak a BMI alapján dönts mert tényleg nem ér semmit... Mikor 5 kilóval több voltam az is normál volt meg a mostani állapotom is.
10/11 anonim válasza:
A BMI csak egy szám. Amikor 15 kg-mal nehezebb voltam, még akkor is a normál tartományba estem.
A közelálló személytől meg megkérdezném, hogy NA ÉS??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!