Elkezdtem diétázni (108 kgról), előző héten lement 3 kg de most mérlegre álltam és visszajött 1 kg pedig nem ettem sokat. Ez mitől lehet? Normális?
#3: Nem égetünk fűtőanyagot, hacsak nem a hidegben vagyunk, ez amúgy érdekes kérdés, van, akinél furán működik ez.
A test folyamatai sok hőt termelnek, ha kell, ha nem.
Több hájjal nagyobb a kalóriaigény, ez általános tapasztalat. Télen egész nap kint tartózkodásnál lehet, hogy sokat segít, de ki csinálja azt? Bent vagyunk, s télen sem nagyobb az energiaigényünk, mint nyáron. Legalábbis a tipikus helyzet ez.
A mennyiséget még nem kommentáltam? Ez hogy lehet? A napi beviteled így ránézésre elég picike, egybe lényomnám és éhesebb lennék, mint előtte (bár ez az én speckó esetem, nekem sok étel kell egyszerre. 163/65, persze 84 kilósan ugyanez volt, de akkor még nagyobb nagyobb volt a kalóriaigényem, pedig most már edzek is).
Nem tudod, hány kcal ez? A makrók még jobbak lennének. Nem tűnik elégnek a fehérje.
Neked nem ment le szerintem, csak a mozgósúly (béltraktus állandó tartalma) változik.
Ha erősen diétáznék (-tam), akkor 75-80-ról az első héten lement napi 1, azaz 7 kg.
Egyébként nem értem, hogy az általad felsorolt étrend mitől szénhidrátszegény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!