Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mit egyek diéta alatt?

Mit egyek diéta alatt?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy kenyér, tészta, csoki, cukor, (sült)krumpli, rántott hús nuku, ezzel azonban nem vagyok előrébb. Nem lesz alkalmam egész nap csirkemellet enni, de a suliba is kellene vinnem kaját, hogy azért ne éhezzek. Csinálok majd salátát, rizst és sütőben csirkemellet összesütöm valamivel, az elég lesz 2-3 napra ebédnek vagy a vacsinak, de reggelire és napközben mit egyek? Tudom, hogy gyümölcsöt nem nagyon szabad/ajánlott...

Kérlek ajánljatok valamit, ami laktató és nem őrülök bele a diétába egy hét alatt, mert annál tovább szeretném húzni.

2016. aug. 27. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Abonett, puffasztott búza, ezek olyan "rágcsálós" ételek, egy szeleten sokáig lehet nyammogni, hozzájuk sovány felvágott, sovány sajt, paradicsom, paprika, uborka.
2016. aug. 27. 09:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Omlett tapadásmentes serpenyőben sütve, zsiradék nélkül, esetleg egy kis fagyasztott vegyes zöldséget, zöldborsót, sárgarépát kis vízben puhára párolsz, fűszerezel és erre ütöd a tojást.
2016. aug. 27. 09:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyümölcsöt nyugodtan ehetsz, ez az egész cukor, meg szénhidrát mizéria hülyeség. Nézz meg egy pár vegánt, hogy néznek ki. Nem túl kövérek, pedig szénhidráton, és gyümölcsön élnek :D
2016. aug. 27. 10:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért banánt vagy szőlőt ne egyél kilószámra.
2016. aug. 27. 11:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Simán el lehet hízni vegán étrenden, nem is csoda, amúgy nem minden vegán eszik sok szénhidrátot. Persze a többség igen.

Amúgyis, nem elhízni és fogyni kettő, ráadásul egy vegán étrendje és a kérdező étrendje bizonyára igen alaposan eltér, csak mert a vegán nem hízik el, a kérdezőt még akadályozhatja.

De abban egyetértek, hogy nem kell félni a gyümölcstől. Van, akinek nem fér bele, de sokaknak igen.

NINCS étel, ami mellett ne lehetne lefogyni. Amihez az ember nagyon ragaszkodik s nem úgy néz ki, hogy bírná nélküle, azt jobb, ha megtartja. Hacsak nem durván egészségtelen szerinte is, mert akkor érdemes küzdeni.

A tojás igen laktató, de igazából minden fehérjedús étel az, nagy általánosságban (mert mindenkinek más a laktató, egyeseknek még a gyümölcs is az. engem éhessé tesznek, de azért van pár fajta, ami ellenkezőleg hat. az idei barackszezonban pont tudtam néha deficitbe kerülni napi 1 kiló barack mellett, ami kisebbfajta csoda az esetemben).

Ki kell tapasztalni, s te tudod, mit bírsz s mit nem... Nincs étrend, ami mindenkinek működik.

Néha ehetsz egy kis olajos magvat is, hasznos lehet. Nyilván óvatosan, de egy kicsi belefér.

2016. aug. 27. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!