Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Félek hogy elitélnek majd az...

Félek hogy elitélnek majd az emberek hogy dagi vagyok hiaba tornazom nem segit 14 évesen gyogyszerezzem inkább magam? Azzal lefogyok.

Figyelt kérdés
2016. aug. 12. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
LOL milyen gyógyszerrel fogsz le? Fiatal vagy még, menj el sportolni és pikk-pakk lefogysz.
2016. aug. 12. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendesen mozogsz, és odafigyelsz miből mennyit és mit eszel akkor hamar lefogsz fognyi. Heti 1-2 kilónál többet ne akarj lefogyni mert az nem egészen jó, szép lassú fogyás ezerszer tartósabb. Én is dagi voltam de kegyetlen kövér. 21-22 évesen letudtam fogyni arra a szintre hogy jól érezzem magam a bőrömbe és bírjam a fizikai terhelést egy bizonyos szintig. Hatalmas akaraterő kellett, és egy komoly elhatározás ami a fejben dől el. Mivel ez megvolt igaz majdnem 8 év kellett rá hogy rászánjam magam, de megbírtam csinálni.
2016. aug. 12. 23:10
 3/5 anonim válasza:

Húúú.. Én is most jutottam el erre a szintre lelkileg/tudatilag, hogy itt az idő változtatni ezen, és ez csak az én érdekem, javam... És bárki mondott bármit, meg segített egyszerűen nem volt bennem az, hogy most nekem le kellene fogynom, mert hát minek, jó úgy is, jól érzem magam, de azt inkább azért mert nagyon durva humorérzékem van, így bármin tudok röhögni, a saját kínjaimon is, hogy épp sírtam x perccel ezelőtt y dolgon, de amúgy ez sokat segített lelkileg, hogy ne törjek össze teljesen :)

Szóval kedves kérdező, mint ahogy előttem is írták, ez fejben dől el, ez csak is rajtad múlik, az akaratodon, kitartásodon. De amúgy nem kell tulzásokba esned, elég ha kevesebbet eszel, és az olyan kajákat kerüld, amihez zsírt, cukrot adtak, persze heti 1 alkalom belefér, mikor mérsékelten, de eszel ilyesmit, és jóllaksz teljesen, így nem kerülsz yoyo effektusba.

A péktermékeket is csökkentsd, olyan 50-70%-al kevesebbet egyél belőle. Meg ha nem fehér kenyeret eszel, akkor jól nézd meg honnan származik stb.. mert nagyobb kárt tehet benned, mint a fehér kenyér.

Szóval tudom ajánlani, hogy te magad légy a motivációd, de érdemes még jó pár motivációt keresni, mert van mikor az egyik összeomlik, így ha nincs másik, nem tudsz mire támaszkodni, ezért megfeledkezel a diétáról, és sokat eszel stb...

Én 1 hónapja kezdtem el ilyen hozzállással csinálni, egy kissebb magambazuhanás után, mikor napokig nem ittam, nem ettem, így megnéztem magamat a mérlegen, és a -9kg-ot mutatott kb, így hasznomra fordítottam, étrendet váltottam, bevezettem a napi tornát, kezdetben 15-25 perc volt, aztán most van mikor majdnem egy óra is, és nem is veszem észre, mintha 5 perc lenne az egész :)

Persze amúgy a víz visszajött, így csak -5 kg lett, de most a kiinduló súlyomtól -7-8kg-ra állok :)

Napi 4 liter vizet megiszom, de neked lehet nem kell ennyi, testsúlyodtól függ, de minumum 2 litert érdemes meginnod, a vizeletedet viszont nézd meg, színtelennek kell, hogy legyen.

Szóval minden étkezés előtt 5 perccel kb igyál meg 1-2 bögre vizet, és az étkezés befejeztével is.

Illetve felkelés után, és lefekvés előtt is. Szóval akkor is igyál, mikor nem érzed, hogy szomjas lennék, mert amúgy van mikor keveredik a szomjúságérzet, az éhségérzettel.

De mindezek mellett fontos az ásványianyagbevitel, és a vitaminbevitel, amit mentes ásványvizekkel, gyümölcsökkel, zöldségekkel, fűszerekkel be tudsz vinni, illetve az egyéb ételekkel.

Vitamin az fontos lesz, mert sok erőt ad.

Én 14 évesen a gép előtt ültem egész álló nap, meg sok dolog volt, ami miatt nem volt semmi önbecsülésem..

Szóval mozdulj ki, mozogj, ülj ki, nézd a fákat stb.. én ma sokat kertészkedtem.

Sok sok sikert, és kitartást! :)

De ha kérdésed lenne, vagy bárkinek, az nyugodtan írhat.

17/f

2016. aug. 13. 00:38
 4/5 Rottweileres Gazdi válasza:
Ha le szeretnél fogyni akkor menj el egy edzőhöz és biztosan segít neked, összeállít majd egy edző programot. De ha "dagi" vagy akkor nem csak tornáznod kellene hanem rendesen mozogni és e mellett megfelelően étkezni. Tehát ha le akarsz fogyni ne egyél mekikben vagy ehhez hasonló gyorskajákat. Nem gyógyszerezned kéne magad, hanem rászánni a rendszeres sportra a tested! ;)
2016. aug. 13. 18:39
 5/5 anonim válasza:

Szia!:)

Én is fogyózni szerettem volna... Szeretnék is.

De előtte kicsit érdemes körülnézni itt-ott. Mindent lehet, csak ÉSSZEL!!

Ne gyógyszerezd magad, inkább sportolj valamit, mozogj, de azt sem rögtön őrültek módjàra!!

Fokozatosan, hogy hozzá szokhasson a szervezeted, a tested!

Illetve a táplálkozással kapcsolatban:

Azt sem rögtön úgy kell elkezdeni, hogy egyik napról a másikra megvonod a szerevezetedtől a szükséges tápanyagokat!

Csökkentsd az édességet, de ha valami édesre vàgysz, egyél magasabb cukortartalmú gyümölcsöket, mint például a banán, vagy az alma. Tulajdonképpen minden gyümölcsről elmondható a magas cukortartalom, mégis mind nagyon egészséges, és finom!:)

Egyél még zöldséget, amit nagyon szeretsz, de csak úgy szimplán is csomagolhatsz magadnak mondjuk répát, hogyha éppen rohannod kell, és nincs semmi rágcsa kéznél.

Mérsékelt fogyasztásra javasolják a tejtermékeket, a tojást. De például a tejben nagyon sok olyan vitamin van, ami segíti a csontokat, illetve a fejlődést!

Amit fent említettél, hogy ugye félsz, hogy az emberek elítélnek: egyáltalán nem kell, hogy ettől félj. Nem kell másoknak megfeleljünk. Magunknak sem kell megfeleljünk, de el kell tudnunk fogadni önmagunkat, akik, és amilyenek vagyunk. Az igazi szépség belülről fakad!

Ha ennek ellenére szeretnél még egészséges életmódba kezdeni (igen, ez nagyon fontos, hogy ne fogyókúrának hívjuk, hanem egeszséges életmódnak, mert így nem kell semmilyen elvárásnak megfelelnünk), akkor légy nagyon kitartó, és magabiztos! Ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak mások, hidd el, hogy el fogod érni a célodat!!;))

Ne feledd: mindent lehet, csak ésszel, illetve semmilyen élelmiszer nincs a tiltólistàn, csak a mennyiségét kell maximum csökkenteni!

Hajrá, kitartás, menni fog!:)

12/L

2016. aug. 14. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!