Elítélnek a származásom miatt. El fognak valaha fogadni az emberek?
Sziasztok :)
Tudom, hogy valakinek a kisebb gondja is nagyobb ennél, de emgem zavar és rosszul esik. Ráadásul most fogom kezdeni a középiskolát is és hogy őszinte legyek, kicsit parázok.
Szóval egy 15 éves fiú vagyok és apa részéről kínai. Persze sok olyan emberrel találkoztam, akik nem alpári módon közelítettek hozzám, de a legtöbben csak lenézőek voltak velem és folyton beszólogattak valamit, legfőképpen az osztálytársaim. Félek, hogy a leendő osztálytársaim is ilyenek lesznek. Tudom, hogy nem szerethet mindenki, csak az a legitritálóbb, hogy már csak a származásom miatt sem akar hozzám közelíteni senki, vagy márcsak azért is bunkóak velem.
Gimiben már valamivel normálisabb emberekkel fogsz összekerülni, akik nem csúfolnak (ha nem a származásodért hát testalkatért/szemüvegért/jó jegyekért...). Talán lesz, aki így akar majd poénkodni, de ha nem ugrasz rá, hamar lecseng nála a dolog. Osztálytársamnak pl csak barnább a bőre és kb két hétig (sokadik év közepén) "poén" volt négeres képeket mutatni neki néhány fiú részéről. A végére már fárasztotta a dolog, nem törődött vele és azóta sem téma.
De ez még szintén általános iskolás korunkban volt.
Magyarán: szerintem sem kell tartanod a gimitől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!