Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik volt az a bók, amit...

Melyik volt az a bók, amit valaha kaptál és a legjobban esett számodra?

Figyelt kérdés
Bocsi, ha hülyén fogalmaztam meg a kérdést de azért remélem érthető :D Szóval, melyik az a bók vagy dicséret, amit valaha kaptál valakitől és a legjobban esett számodra? Értem ezt külső vagy belső tulajdonságra vonatkozólag is. Többet is írhattok! Minden érdekel :)
2016. jún. 13. 18:50
 1/10 anonim válasza:
96%
"Történjen bármi, az én szememben más nő a bokádig sem fog érni, soha"
2016. jún. 13. 19:19
 2/10 anonim válasza:
100%
sose változz meg, mert az már nem te lennél.
2016. jún. 13. 19:32
 3/10 anonim ***** válasza:

A volt barátnőmmel kapcsolatos történet. Röviden annyi, hogy a lánnyal elég laza kapcsolatban voltam, mint egy haverral és igen sokszor volt, hogy beszólogattunk egymásnak, és volt pár, ami a külsőre irányult és negatívak voltak. De egyszer elém állt és azt mondta, hogy szeretne velem komolyan beszélni. Elmondta, hogy sokat hülyülünk és sokszor beszólt, de igazából "irtó jó pasinak tartalak". (Persze tudtam, hogy hülyülés volt a beszólogatás, de azért nem, hogy így gondolja.) Ez volt életem legmeglepőbb pillanata, gondolom azért, mert tőle vártam legkevésbé ezt. Ebből fakadóan nagyon jól esett. (Egyébként azért állt így elém, mert már nem csak haverkodni szeretett volna.)

A másik, mikor egyszer egy hosszú üzenet fogadott, és a belső tulajdonságaimat dicsérte. (Ez nem ő volt.) Ez a kettő, ami leginkább megmaradt, talán mert ők voltak számomra is fontos emberek. (Tudom, ez nem olyan konkrét, de azért nem másolom ide.)

2016. jún. 13. 19:49
 4/10 anonim ***** válasza:
96%

Néztél tükörbe?

Én: Igen!

És összetört?

2016. jún. 13. 20:04
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
"Milyen szép szád van" sok lánytól kaptam már, nem tudom miért dicsérik, ők tudják, de jól esik:) 23/F
2016. jún. 13. 20:19
 6/10 anonim ***** válasza:
93%
"Te vagy életem nője!" By párom <3
2016. jún. 13. 20:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
"Rólad csak szuperlatívuszokban tudok beszélni."
2016. jún. 13. 20:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy szégyenlős, de beismerő és megadó "szeretlek".
2016. jún. 17. 22:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha nem lennél, fel kellene találni.
2016. jún. 17. 22:30
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Tartottam egy kiselőadást az osztály előtt és mivel sokan utálnak az osztályból, végig húzták a szájukat, meg röhögtek, meg bekiabálták, hogy tök szar, stb. Aztán óra után, épp, mikor a legszarabbul éreztem magam amiatt, hogy senkinek nem tetszett (mondjuk akármiről csinálhattam volna, meg akárhogy, akkor se tetszett volna nekik), egy fiú osztálytársam, akiről azt hittem, utál engem, odajött és azt mondta, nagyon tetszett neki a kiselőadásom és szerinte az enyém volt az egyik legjobb.
2016. jún. 17. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!