Melyik volt az a bók, amit valaha kaptál és a legjobban esett számodra?
A volt barátnőmmel kapcsolatos történet. Röviden annyi, hogy a lánnyal elég laza kapcsolatban voltam, mint egy haverral és igen sokszor volt, hogy beszólogattunk egymásnak, és volt pár, ami a külsőre irányult és negatívak voltak. De egyszer elém állt és azt mondta, hogy szeretne velem komolyan beszélni. Elmondta, hogy sokat hülyülünk és sokszor beszólt, de igazából "irtó jó pasinak tartalak". (Persze tudtam, hogy hülyülés volt a beszólogatás, de azért nem, hogy így gondolja.) Ez volt életem legmeglepőbb pillanata, gondolom azért, mert tőle vártam legkevésbé ezt. Ebből fakadóan nagyon jól esett. (Egyébként azért állt így elém, mert már nem csak haverkodni szeretett volna.)
A másik, mikor egyszer egy hosszú üzenet fogadott, és a belső tulajdonságaimat dicsérte. (Ez nem ő volt.) Ez a kettő, ami leginkább megmaradt, talán mert ők voltak számomra is fontos emberek. (Tudom, ez nem olyan konkrét, de azért nem másolom ide.)
Néztél tükörbe?
Én: Igen!
És összetört?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!