Elítélnek a származásom miatt. Miért van ennyi rasszista ember?
Üdv.
Tudom, hogy vannak még normális emberek, de egyre jobban azt veszem észre, hogy az emberek az alapján ítélnek, hogy ki honnan jön.
Én speciel török vagyok, de már ebben az országban születtem. Sok beszólogatást kaptam miatta, de őszintén szólva egy ideje már nem érdekel, csak nevetek rajta.
Csak zavaró, hogy ennyi előítéletes ember van. Volt barátnőm szülei gyakorlatilag elüldöztek mellőle, pedig semmi rosszat nem tettem és nem is állt szándékomban.
Viszony valahol meg is értem, mert néha az előítéleteknek is van alapja. Szüleim vallásosak, akárcsak én, de nem vagyunk famatisták és én annyira nem gyakorlom a vallásomat.
Tudom, hogy vannak emberek, akik elfogadnak, csak rosszul esik, hogy vannak, akik szűklátókörűen elítélnek. Jobb lenne a világ rasszismus nélkül..
17/F
Mindig találnak valamit ami miatt cikizhetnek, szóval ne foglalkozz vele. Gondold el, milyen unalmas életük lehet, hogy másokkal kell foglalkozniuk.
Peace
Zsidóként (származásilag nem csak zsidó vagyok ,de leginkább zsidó/német) engem is értek támadások ,csupán származásom miatt.
De az ilyenekre nem kell figyelni. Népekkel szembeni való utálat értelmetlen.
Nincs értelme.
A sztereotípiák ,sztereotípiák.
Slm! ;)
Én soha nem ítélnélek el a származásod miatt és megkövetlek azok helyett is, akik felöl bántás ért emiatt.
Ugyanakkor más kérdésnek gondolom azt, hogy pl. valaki örül-e, avagy sem, hogy a gyermeke -lánya ezesetben- muszlim párt találjon, illetve esetleg muszlim férfivel házasodjon össze. Ennek a dolognak keresztényként történetesen vannak olyan vetületei, amik nem kívánatossá tehetnek egy ilyen kapcsolatot egy szülő szemében. Ezért nem gondolom, hogy ennek ilyenformán pl. köze volna a rasszizmushoz.
Ha normális vagy a többi emberrel, akkor próbáld meg ignorálni őket.
Magyarországon azért terjedt el a rasszizmus, mert egy bizonyos csoport hazánkban akkora problémát jelent jelenleg, amit az emberek nem is sejtenek. A sok lelakott önkormányzati lakás, a rengeteg pénz amit elvesznek, a naplopások, az erőszak stb. Persze ebből a csoportból sem mindenki ilyen, szóval tisztelet a kivételnek.
Ez kb olyan, mintha ennél 2 db sütit, és nem szeretnéd. Utálnád az összes sütit. De nem tudod hogy van egy 3. ami meg ízlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!