Miért van az, hogy a legtöbben vagy elítélnek vagy megpróbálnak megváltoztatni ha azt mondom hogy nem szeretem a kutyákat? 14f
Figyelt kérdés
Sosem szerettem a kutyákat szerintem büdösek és rondák. Nem tetszik a pofájuk, nem jön be. De nem zavarnak, nem utálom őket és nem zavar ha valaki szereti őket. Én cicás vagyok. szerintem szebbek. Azonban ha valakinek ezt elmondom, legyen akár nagyon jó barát, vagy elítélnek, vagy megpróbálják "megszerettetni" velem a kutyákat amitől igazából egyre jobban utálom. Az egyik barátnőm kapott egy kutyát és teljesen oda van érte, úgy kezeli mintha a gyereke lenne ami szerintem undorító egy kicsit. mondtam hogy én nem szeretném megpuszilni a kutyáját és ő ezt nem értette. Elmondtam neki hogy nem szeretem a kutyákat de nem tudta megértei. azóta mindig mutogat róla képeket hogy megszerettesse velem és kérdezgeti hogy ugye itt aranyos? ugye itt megpuszilnád? stb... ez miért van??2016. márc. 28. 16:54
1/1 anonim válasza:
Végre egy cicabarát fiú! :D Én is sokkal jobban szeretem a cicákat, bár nekem a kutyákkal sincs semmi bajom. A barátnőd tényleg túlzásba esett, igazán megérthetné, hogy te nem szereted őket. Van 1-2 kutyafajta, amelyik kifejezetten ocsmány és az ázott kutyaszag az egyik legrosszabb...
Szerintem ők nem az igaz barátaid, ha ezt nem tudják elfogadni. Inkább hagyd ott őket, minthogy rád erőltessék a "kutyaszeretetüket". ;) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!