Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek ha megpróbálnak...

Mit tegyek ha megpróbálnak engem megalázni egy oldalon ahol mindenki látja?

Figyelt kérdés
Nagyon zavar engem az,hogy állandóan rólam írogatnak olyanokat ami nem is igaz. Meg is fenyegettek,hogy megfognak verni.. Nem vagyok verekedős típus. Engem a szüleim úgy neveltek.hogy jó gyerek legyek és én az is vagyok. Mindenkiben vannak hibák ahogy bennem is. Lány vagyok 14 éves.

2015. aug. 4. 23:15
 1/7 anonim ***** válasza:
ez biztos, hogy személyiségi jogokba ütközik, vagy van rá valami jogi dolog. akár fel is jelenthetnéd őket, bár valószínűleg nem ők szívnák meg, hanem a szüleik. szólj a szüleidnek, vagy ha nem mersz,akkor tanárnak / más felnőttnek
2015. aug. 4. 23:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Milyen oldalon történik ez?

Szerintem mindenképp kérj segítséget olyan felnőttől, akit élőben ismersz és akiben megbízol (szülő, rokon, tanár, edző, stb.)

2015. aug. 5. 00:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Az oldal neve:Ask.fm
2015. aug. 5. 00:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Idiótaság az a honlap,töröld le magad.
2015. aug. 5. 02:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nem tudom hogy-hogy kell.
2015. aug. 5. 08:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Beállítások és ott lesz alul szürke szöveg, hogy Fiók letiltása.
2015. aug. 6. 00:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. aug. 6. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!