Titeket nem zavar, amikor valahol az utcán /boltban letegeznek a marketingesek és megpróbálnak rátok sózni valamit? Nekem a Tescoban megkérdezték, hogy van nálam clubkártya, majd elhívtak kb 50 méterre és leültettek, hogy vmi Bankosszart rámsózzanak.
Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 15:03
1/5 anonim válasza:
De, zavar. De már jó ideje egy hangos nemmel le is zárom a bármiféle kérés, kérdést.
2/5 anonim válasza:
minek hagyod magad? gondolom senki sem tartott fegyvert a fejedhez, hogy kövesd
3/5 A kérdező kommentje:
Általában nem hagyom magam, de épp nem siettem.De az zavaró , hogy tegez és utasít.Igazából szeretnék ilyenkor kicsit vitatkozni, de még nem tudom hogy.Meg úgy érzem ,hogy hülyét csinálnék magamból.Pl itt rögtön kezdhettem volna azzal ,hogy mi köze hozzá , hogy van-e nálam kártya ,miután megkérdeztem , hogy ismerjük-e agymást vagy miért tegez.De egyszer berágok és tényleg megcsinálom. Majd megmondom neki , hogy a pokolba vezető út is hitelkártyával(akarom mondani jó szándékkal) van kikövezve.
2015. aug. 19. 15:46
4/5 anonim válasza:
azt ne feledd, hogy neki ez a munkája, ezt kapta utasításba a főnökétől
míg neked elég lenne annyit mondani, hogy nem, nem érek rá, van, tök mindegy, hogy most az igazad mondod, vagy hazudsz, vagy csak szó nélkül elsétálsz mellette, ilyen egyszerű
5/5 A kérdező kommentje:
Igazad van.Tényleg ez a leglogikusabb.
2015. aug. 19. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!