Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnám megváltoztatni...

Hogyan tudnám megváltoztatni a gondolkodásomat hogy ne azt mondjam ki amire épp gondolok, hogy ne bántsak meg senkit?

Figyelt kérdés

Hogy ne mondjam ki a véleményemet, hogy ne beszéljek butaságokat, hogy ne legyek ilyen gyerekes, és meggondoltabban beszélek?

Olyan dolgokat tudok bevágni bárkinek amire kicsit sem kíváncsi,álltalában olyanokat amihez közöm van vagy rólam szól de nekem ott van a nyelvemen és ki kell hogy mondjam, nem tudok sokszor hallgatni.

Családtagjaimmal kötekednem kell, hogy kivívjam a figyelmet amire szükségem van.

Nincsenek sem barátaim, sem haverjaim, sem olyan akivel csak beszélgethetnék, pontosan a természetem végett, unalmas alak vagyok.

Se viccet nem tudok elmesélni, nem tudok röviden tömören elmesélni semmi eseményt bele bonyolódok, nem tudok tömöríteni.

Tanácsokat várom hogy hogyan kell ilyenkor viselkedni?

2015. ápr. 26. 09:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Hallgass többet és mielőtt megszólalasz, gondold végig, kell-e az. Mivel tudod, hogy általában a poénjaid szarok és/vagy hülyeség, így a válasz eleje lép érvénybe.
2015. ápr. 26. 09:56
 2/2 anonim válasza:
Én is ilyesmi alak vagyok. Csak vannak barátaim és a család szíbesen hallhat meg akkor is ha nem jó a humorom. Mondjuk ez nem teljesen igaz csak szarkasztikus és úgymond "Angol humor". Nem igazán érdekel hogy mit gondolnak mások mert ismerem magam. Tudom milyen a humorom és az emberek sajnos nem mindig értik meg az ilyen humorú egyedeket. Lehet hogy neked is éppen ez a bajod de először tényleg gondold át azt hogy neked ezt feltétlenül ki kell e mondanod vagy csak ezsedbe jutott. Én is szoktam így lenni de ha a mondat közben jövök rá hogy ez hülyeség akkor megpróbálok mást mondani.
2015. máj. 12. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!