Hogyan tudnám megváltoztatni a barátnőmet? Miként magyarázzam el neki? Miért változhatott meg?
Röviden megpróbálom leírni a lényeget.
4 éve ismertem meg a barátnőmet. Eleinte normális volt közöttünk a kapcsolat,azonban az utóbbi hónapokban szerintem teljesen megváltozott. Tehetős családban születtem,de akik ismernek tudják,hogy sosem voltam nagyképű,sosem vágtam fel,sosem akartam többnek látszani,mint amilyen vagyok valójában. Engem zavar az így is,hogy míg a suliba járok,édesanyámék tartanak el. Szeretnék saját lábra állni,önálló keresettel rendelkezni és nem kell,hogy milliós keresetem legyen. Nekem annyi bőven elég,amiből meg tudok élni,a későbbiekben el tudom tartani a családot. A barátnőm valahogy mégis úgy gondolja,hogy igen is legyek más.Vegyek neki olyan dolgokat,amiket egyáltalán nem akarok,olyan helyekre járjunk el,amiket egyáltalán nem szeretek. Szégyenlek a szüleimtől pénzt kérni az ilyen igényekre,mert nem tartom fernek. Nekem tökéletesen megfelel,ha bemegyek valami turkálóba és nézek ruhát vagy ha pl. a piacon kell ennem. A barátnőmnek nem.
Szeretem és nem akarom elveszíteni,de félek,hogy ráérzett arra,hogy milyen anyagi helyzetben nevelkedek. Engem ez rohadtul bosszant,mert még egyszer mondom nem az a pesti újgazdag fiú vagyok. Szeretném elmagyarázni neki,hogy mi a helyzet,hogy változtatnia kéne,de nem igazán tudom hogyan kezdjek neki. Nem szeretném megbántani. És jó volna,ha lentebb adna az igényeiből is. Ezt kéne valahogy elmondanom neki. Nem akarom,hogy valaki a pénz miatt szeressen meg. Szeressen azért,amilyen vagyok kívül,belül,ennyi.
A helyzet az h rengetegen leszolnak azért mert azt mondom h manapság hemzsengnek az olyan kis c'fkák akik az ember pénzére mennek.Miközben azok is ezt tapasztalják akik leszolnak,persze mondják h ez nem igy van,de hát majd kinyitják a szemüket,de vannak köztük idősebbek is ami szomoru,mert ha kis fiatal apuci anyuci kedvencéről van szo,az nem is akarja vagy nem is veszi észre ezeket,de a mai tiniktől nem is várok el alapvető emberi dolgokat,TISZTELET A KIVÉTELNEK!
Nos a lényeg,te tényleg nem veszed észre h a pénzedre bukik?Ezt természetesen ugysem fogja beismerni,mert emberből van,naná h tagadja,ha meg egyértelmü bizonyitékkal szolgál az ember,akkor meg még mindig ott van a lehetőség h még ök játszák meg a sértődöttet és nekik álljon feljebb h rágalmazás történt velük szemben.Na mind1.Addig vagy valaki,amig van lóvéd,addig meg a tinik,tökéletesen el tudják játszani h szeretnek csak h dolgozni ne kelljen.Én egészen egyszerüen beraknám öket egy bányába vagy egy 3 müszakos munkarendbe,aztán megtudják h hol kezdődik a felnött élet.Nem az éjjel nappal budapsetnél,mint ahogy azt sok elh'lyitett tini hiszi.Nekem is volt ilyen......Na mind1.
Egyébként meg olyan ügyesen tudják csinálni h tényleg alig lehet észrevenni h csak a "ropogós dezső" érdekli.Tudja h elég csak bevetnie a megbántott hölgyikét és a másik máris bocsánatért epedezik.
De ahogy az elöttem irok is mondták,jobban járnál nélküle.Persze lesznek olyanok akik leszolják a kifogásolják,sőt egyenesen h'lyeségnek állitják a mondanivalomat,meg azokét akik hasonló véleményen vannak,de hát ahogy szokták mondani:mindig van egy h'lye.Vagy több. :)
Most tudom h a sok GYÖKÉR,TISZTELET A KIVÉTELNEK! azzal jön majd neked h ne foglalkozz a véleményemmel mert csak ennyi meg annyi százalékos a szövegem,de hát nem gondolják h sokan vannak akik azért is lepontoznak mert fáj az igazság,vagy azért mert gyökerek vagy a ti nyelveteken szolva trollok,hülyeségnek tartja,mert nem egyezik a sajátjával vagy mert még nem nyitotta ki a szemét vagy mert borzalmasnak találja az igazságot és ezért nem is akarja elhinni.Stb.Stb.csupán azért mert szánalmas lényének ez a legnevetségesebb reakciója,mert fáj.Én természetesen nem azt mondom h hallgass rám,én csak elmondom a véleményem.
Persze tévedhetek én is,de be is tudom ismerni,nem ugy mint nagyon sokan,akiknek a büszkeségük és az egojuk fontosabbak.
senior24
Roppant tanulságos a hozzászólásod. Már kezdek rájönni,hogy talán a pénz kell neki,de tudod hogy megy ez akkor,amikor az ember nagyon szerelmes. Fiatal vagyok,de hidd el a véleményem ugyan az,mint a tiéd. A legnagyobb gond a mai emberekkel szerintem,hogy mindenki sok pénzt akar,gazdagok akarnak lenni. Persze itt is van kivétel. Nagyon sok ember teljesen átgázol más embereken annak érdekében,hogy több pénze legyen vagy lenézik a kevésbé tehetőseket. A világ mottója: Minél több pénz,minél kevesebb munkával. Sajnos a lányok egyre jobban el vannak kényeztetve,sokkal kényelmesebb nekik,ha összejönnek valami pénzessel annak reményében,hogy majd eltartja őket,mintsem dolgozni mennének. Sorolhatnám még a pénz okozta hibákat,rossz dolgokat a világban,de most jelenleg ennyit szerettem volna hozzáfűzni a dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!