Miért változhatott meg ennyire a sógornőm? Szerintetek van valakije?
A bátyám felsége sosem volt egy csajos nő. Sosem festette a haját, körmét, nem sminkelt, gyakran a szőrtelenítést is hanyagolta. Nem is értettük, miért van oda ennyire érte a bátyám.
Egy ideje azonban elkezdett figyelni magára: torna, fodrász, kozmetikus, új ruhák stb.
Szerintetek miért lehet ez? Talán viszony van?
Egyszerűen csak megjött rá az igénye. Miért kellene lennie valakinek a háttérbe? Lehet, hogy egyszer elszégyellte magát, és változtatott. Nem kell rögtön rémeket látni.
Én is fiús lány voltam, aztán 25 körül nővé értem.
Szerintem sem kell erre következtetni.
Másrészt meg nem értem, mi közötök van hozzá és miért kell rosszindulatúnak lenni?!
Ha nem ad magára sokat, az a baj, ha ad, akkor meg az... Szerintem mindenki söprögessen a saját háza táján!
Nincs ezzel baj. Ha egy szürkébb nő egy kapcsolatban vagy házasságban szeretve van és el van fogadva, akkor elkezd szépülni.
Ha a viselkedése is kezd furcsa lenni: nem foglalkozik a családjával, titkos telefonhívások vannak, stb., akkor gondolhatsz ilyenekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!