Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Tudnátok olyan ételeket irni...

Tudnátok olyan ételeket irni amilben keves a zsir es a kcal?

Figyelt kérdés
Bármit irhattok csak lehetoleg nem csak zöldség gyümölcs legyen hanem főtt étel is ha lehet es ne legyen undorító mert csak 2-3 kilót akarok leadni es azt is csak a nyár végére ugyhogy nem kell koplalnom.

2016. júl. 26. 09:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Csirkemell
2016. júl. 26. 09:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag minden megszokott ételt el tudsz készíteni jóval kevesebb zsiradékkal, ezzel a kcal érték is erösen csökken.

A lefogyásnál arra érdemes odafigyelni kaja terén, hogy ha elérted a kitüzött súlyt, akkor vagy visszaállsz a régi étrendre és visszahízol, vagy tartod a fogyás alatti étrendet, és akkor tudod tartani a súlyodat.

Ezért értelmetlen a csirkemell-rizs "diéta", mert eltekintve attól, hogy borzasztó unalmas, de élete végéig nem eszik így senki sem. Ha meg megint "mindenevö" lesz, akkor visszahízik, söt többet, mint amennyit leadott.

Ha a megszokott ételeidet eszed kicsit átalakítva meg a mennyiségre odafigyelve, akkor azt tudod életed végéig tartani és így a súlyodat is.

Ha alig teszel az ételekbe olajat/zsírt, akkor sem lesz rosszabb ízben, csak a kcal jóval kevesebb bennük, ha ahol lehet, kihagyod a rárntást/habarást (vagy ha nem akarod, akkor minimális mennyiséget használsz), akkor megintcsak jó irányba változtatod az összetételét.

Emellett a legtöbb hagyományos ételhet is lehet enni zöldségeböl készült salátákat (lehetöleg majonéz nélkül!), illetve a megszokott körítések egy részét tudod helyettesíteni párolt zöldségekkel is.

A zöldségek terén - akár saláta, akár körítés -, igen nagy változatosságot tudsz belevinni az értendedbe, mert a zöldségeket is tudod váltogatni, meg az elkészítési módokat is.

2016. júl. 26. 10:18
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

A második vagyok meg egyszer: a "finomságot" meg különbözö zöldfüszerekkel tudod fokozni, illetve szintén segít változatosabban étkezni.

Sok sikert!

2016. júl. 26. 10:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat es aki meg akar válaszolni annak azt uzennem h légyszi ha nem baj olyat írjátok ami csak általánosítva van es nem egy megadott kaját kell fogyasztani vagy étrendet mert tini vagyok es feltuno lenne ha csak egy fele kaját ennek vagy nehez lenne megküzdeni anyukám akaratával amikor nem eszem meg a fosztjet es inkabb répát rágcsálok. Koszi
2016. júl. 27. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Nem a zsírok, hanem a szénhidrátok csökkentésével lehet a legjobban fogyni, legjobb, ha a nasikat, cukros-lisztes ételeket (péksütik, kekszek), adalékanyagokat, üdítőket kerülöd. A főtt ételek esetén kevesebb szénhidrátos köretet (krumpli, tésztafélék, kenyér, rizs) egyél, és minél több zöldséget.
2016. aug. 2. 09:09
 6/8 anonim válasza:
0%

Szia!

Amit én ajánlanék neked, az ugyan zöldségekből áll össze, de nagyon finom :)

Nem tudom, hallottál-e már a káposztalevesről.

A káposztaleves a fogyókúrázók körében rendkívül ismert, hiszen ez az az étel, amiből bármennyit lehet enni a diéta alatt. Persze, ilyenkor szigorúan csak ezt lehet fogyasztani.

Nézz utána, és próbáld ki:) Én nagyon megszerettem és hatásos.

2016. aug. 3. 19:25
 7/8 tavasz1999 válasza:
napi 2 óra sport egyfolytában(mert 40 perc után égeti a zsírt) Kaja:zöldséges rizs,gyümölcs rizs,krumlipüré,sült hal(nem rántott),natúr csirkemell,vegyes zöldség köret,káposzta leves, zöldség leves,dinnye , ------napi 3x kaja---max 1x hal vagy csirke mell(max 10dkg)-- 1 evésre 1 fajtát egyél csak--- INNI CSAK VÍZ-tisztítja a szervezeted,mossa ki a salakanyagot,csap víz esetleg ,ásványvíz,lúgos víz,oxigénes víz 2-3liter naponta
2016. aug. 3. 20:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszi
2016. aug. 4. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!