Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Holnaptól 500 kcal-os diétaba...

Holnaptól 500 kcal-os diétaba kezdek! Tudnátok mondani ételeket amit ehetnék?

Figyelt kérdés
2015. aug. 6. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:

grillezett cukkini, karfiol, uborka, répa, káposzta minden formában, paprika, paradicsom, karalábé, tök, húsfélék: csirke, sonka, halak, ezekből mehet több, és gyümölcsökből kevesebb: napi 1 alma, őszibarack, ribizli.

Nasinak nagyon kevés magok.

2015. aug. 6. 15:16
 2/6 anonim válasza:
46%
pizza, hamburger, szalonna, stb. egy kis colával leöblítve
2015. aug. 6. 15:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Napi 500 kalória? Hát, abba semmi sem fér bele szinte. Nyers zöldség meg csirkemell, de abból is csak kevés. Szerintem ne csinálj ilyen diétát, nagyon durva.
2015. aug. 6. 16:25
 4/6 anonim válasza:

Én is ilyenbe vagyok. Mondjuk inkább az a betegség része amit folytatok mintsem diéta... Lebeszélnélek róla ugyanis: az életed részévé válik kitörölhetetlen módon; néhány esetleges normál adag étel könnyen visszatáncol; pár termék (őrölt paprika, kenyér) szintén képes lehet erre; tényleges testképzavar (azok a képek a a tükörben lévő emberről és önmagunkról.. na az tényleg olyan); előbb utóbb hajhullás, hányás esetén a fogak tönkremennek, fáradékonyság, érzelemvasutak. És mindez a csodás vékonyságért.

De csak hogy válaszoljak is: mindegy mit eszel amíg az nem tömény szénhidrát. Testmozgással meg ha egy picit eszel is ilyesmit, ledolgozbatod. Főként zöldségek lennének a legjobbak, vércukorra gyümi. És csak ásványvíz. Semmi cukor.

2015. aug. 6. 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Úristen! Tk
2015. aug. 6. 23:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocs, az előzőt nm ide akartam. De ha mar itt vagyok válaszolok.

Kérlek NE!!! Ez koplalás (nyugodtan írd be a googlebe, egy olyan oldalat se fogsz találni ami szerint ez bármire is jó)

+ha abbahagyod a jojó effektusnak köszönhetően úgyis visszahízol. Az előttem írónak volt igaza. Ne akarj egy ilyen betegségbe belesodródni, mert nehezebb belöle kikerülni mint bárki gondolná...

Bár tudom úgyse hallgatsz senkire. Én se hallgattam. Tönkre is tettem magam. De te még nem! Jól gondold át mihez is kezdesz.

2015. aug. 7. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!