Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ti hogy fogytatok le a legrövi...

Ti hogy fogytatok le a legrövidebb idő alatt?

Figyelt kérdés
Minden siker történet érdekel! :)

2016. júl. 22. 20:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

3 hónap alatt 14 kiló fogyás.

Hogyan?

Teljes étrendváltozással. Kenyeret, cukrot nem ettem. Kalóriát számoltam. Heti 4x konditerembe jártam 1 órás kardió és súlyzós edzést csinálok.

Leálltam a kocsival való közlekedésről, és gyalog járok a munkahelyemre ami heti 5 napon 6 km gyaloglást jelent.

2016. júl. 22. 20:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Elismerésem :)
2016. júl. 22. 20:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Elváltam.De inkább nem ajánlom...😨😂
2016. júl. 22. 21:06
 4/9 SmileyFace válasza:
100%
Személy szerint mindig csak a kajára gondoltam, nem tuom te hogy vagy vele. Mindig elhatároztam, hogy leállok ,de itthon mindig sokat ettem. Miután programokat terveztem, hogy ne otthon üljek (persze nem étterembe járás meg hasonlók), nem volt lehetőségem annyit enni, ez rendkívül jó taktika, főleg ha ez a program valami sport, séta vagy hasonlók! Este ne egyél sokat, kerüld az édességeket és ha teheted 6-ig edd meg a vacsidat is. Én ezzel a módszerrel (tehát nem jelentős étrendváltással inkább életmód) nagyon gyorsan leadtam a plusz kilókat!
2016. aug. 3. 21:16
 5/9 anonim válasza:

Dieta/etkezesi pattern:

Napi 2 etkezes

Keso delutan es este: intermittent fasting: az utolso etkezes utan es az elso etkezes kozott eltelt ido tobb mint 12 ora (pl 1. kaja 18 2. kaja 22) kb a 12 ora utan atvalt a test egy olyan uzemmodba ahol a zsirt hasznalja fel a funkcionalashoz es nem azt a kaloriat amit amugy bevinnel. Fontos, hogy a 2. Es az 1. (nem 1. Es 2. ) etkezes kozott semmit azaz SEMMIT nem vihetsz be a szervezetedbe vizen es esetleg fekete kaven vagy tiszta, cukor, citromle, so, bors, stb mentes tean kivul ugyanis ellenkezo esetben beindul az inzulin termeles es az bekavar az egeszbe

Nekem nem szabad 1500 kaloria fele menni viszont 1200 kaloria az ajanlott

A kaloria az egyetlen ami nagyon fontos, zsir, szenhidrat stb lehet mellekes tenyezo, kiveve akkor ha izomepites is cel abban az esetben megfelelo protein es szenhidrat bevitel szukseges, ami ugye minden embernel kulonbozik.

Kardio.

Lehetoseg szerint felkeles utan vegzendo ugyanis akkor van a test leginkabb felkeszulve ra. 1 ora moderalt 160as heart rate korul tartott kardio megfelelo(legalabbis szamomra) ez kb ~400 kaloriat fog elegetni, fel lehet osztani 30 perc 30percre, 20 20 20 percre vagy ahogy neked kenyelmes. Celszeru melegen, vastagon feloltozve vegezni a kardoit hogy kiizzadjon beloled a sok viztomeg. Fontos hogy a kardio a 2. Es 1. ( nem 1. Es 2.) etkezes legyen elvegezve es lehetoseg szerint a 12 ora utan. Heti 4 5 6 alkalommal

*Sulyedzes:

Lehetoseg szerint az 1. Es 2. (nem 2. Es 1.) kozott vegezendo ugyanis akkor van megetetve a szervezet es teli engergiaval ami ilyenkor nagyon fontos

Az edzesterv rajtad mulik, celszeru lenne felkeresni egy szemelyi edzot aki segiteni tud neked ebben a temaban

+:

Ockodj minden korettol ami feher vagy van benne feher( kenyer:liszt rizs: szimplan csak feher(barna rizs az okes) teszta: liszt krumppipure: vaj)

Ne egyel sokat olajban sultekbol, a csirkemellt is inkabb grillezd meg vagy susd.

Minden italtol amiben 30+kaloria/100ml van hagyj ki, ugyanugy ahogy a zacskos edessegeket is

Nekem igy ment le egy honap alatt 12 kg

Fontos: fogyas 2/3 dieta es 1/3 edzes

Remelem segitettem ha egyaltalan kellett lmao

/telefonrol/

2016. aug. 8. 03:11
 6/9 anonim válasza:
31%
5 nap alatt 6 kiló. Reggel 6,5 km futas, utana 3600m futas 400m 800m 1200m 800m 400m felosztasban. Delutan kondi edzes kb. 1- 1.5 oras edzes. Ha ezt megcsinalod 5 napon keresztul,6 kilo az garantalt
2016. aug. 19. 18:43
 7/9 anonim válasza:
29%
Lemaradt hogy nagyon keveset kell enni, reggeli egy vajas kifli, ebed valamilyen leves vacsora mondjuk fel vagy egy egesz rantot hus rizzsel
2016. aug. 19. 18:46
 8/9 anonim válasza:

6os, 7es!

Az nem lenne celszeru ugyanis akkor abbol a 6 elvesztett kilobol nem keves lenne a vesztett izom is

2016. aug. 22. 03:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Koplalással:(
2017. márc. 27. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!