Ti hogyan fogytatok le? Ha kevesebbet eszek, nem eszek cukros dolgokat és sportolok még akkor látványosan fogyni fogok?
Szia kedves Kérdező!
Én tavaly augusztus környékén kezdtem el fogyni. Előtte naponta futottam 8-10km-ereket, és kevesett ettem. Viszont nem figyeltem a minőségre. Inkább szemetet vittem be, mint normális kaját. Aztán változtattam ezen. a munkám miatt nincs időm sportolni már, kivéve naponta 1x a negyedikre felcammogni. Normálisan is eszek, napi 2x főtt kaja, kenyér/zsemle csak reggelire. A csokiról viszont nem mondtam le, ettem/eszek azt is. Viszont a chipset kerülöm. Na, nekem így sikerült 10kilót leadnom fél év alatt, és azóta is tartom a súlyomat. Remélem, segítettem. :D
nem az a lényeg, hogy kevesebbet enni, hanem hogy mit. Nem rossz kerülni a tészta féléket, ha kenyeret eszel, akkor is mértékkel és lehetőleg valami barna, magvas, teljeskiőrlésűt. Cukros dolgokat kihagyni. Sportnak pedig az aerób mozgás a legjobb :)
ha beáll a rendszer, utána csak úgy futnak le rólunk a kilók :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!