Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ti mennyi idő alatt fogytatok le?

Ti mennyi idő alatt fogytatok le?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, és nyárra szeretnék csinos lenni. 168cm/68kg

Jövőhéten akarom, elkezdeni a fogyókúrát, kb. 55-58kg-ra lefogyni.

Két és fél hónap elé rá hogy 10 kg le mennyen?

Gondoltam, hogy kéne mellé venni, valami fogyasztószert (csak hogy ne legyenek nagy "enni kell" rohamaim).

Tudnátok nekem mondani, ilyen tabit?

Ami nem káros, és nem megy a hasam sem. ( szűz tea, valami ilyen a neve amit olvastam de az hasmenéssel jár)

Ja, és milyen mozgás gyakorlatokat csináljak, hogy a fenekem feszesebb legyen és a combom vékony? Futni, nem tudok kimenni, mert tiszta hó minden meg hideg van.

2013. jan. 12. 12:13
 1/3 anonim válasza:

15 évesen szerintem nem szükséges fogynod .. és a test sújod a magaságodhoz pont jó.ha fogyni akarsz szerintem inkább lassan csináld úgy egéségesebb gyógyszert szerintem ne ... nem is kell éhezned ugyanúgy egyél csak mondjuk a nasi elkerülhető ne a cukros innivalókat és napi 5 étkezés és kb mindig ugyanakor egyél mindennap és 7 után ne nagyon egyél ... mozgás hát ha van a házba lépcső álj neki lépcsőzni felülések gugolások és ilyenek néz utána .. tudod google mester :D és egy tanács maradjon rajtad kis felesleg a pasik szeretnek fogdozni főleg hogyha van mit,tapasztalatból beszélek .... én is 152cm vagyok és 57 kg és kicsit ducibb egyébként 15/L

ui:bocsi a hejesírásért

2013. jan. 12. 16:15
 2/3 Awful11 ***** válasza:

1. válaszolóval nem értek egyet!! Nyugodtan elkezdhetsz diétázni, de az a lényeg, hogy egészséges legyen!! Nyugodtan egyél este 7 után is ez is csak egy hülyeség!! Az utolsó étkezésednek lefekvés előtt kell lennie 2 órával, ilyenkor már csak fehérjét fogyasszál, semmi ch-t!!

A fogyáshoz szálkásító étrend és aerob edzés kell!! Az étrendet szerintem egyenlőre nem tudnád betartani, szóval leírom röviden mire figyeljél oda. Napi 5-6 étkezésed legyen, ilyenkor nem kell teli enni magad!! Sok fehérjét, kevés szénhidrátot kell fogyasztanod!! Szénhidrátot csak zöldségekből vigyél be!! Kerüld a tejet, cukros kajákat és üdítőket, a gyorskajákat és lehetőleg a kenyeret is!! Edzésnek ha lesz lehetőséged menj el biciklizni esetleg futni is. Most otthonra az ugrálókötelezés lenne a legjobb, de még a lépcsőzést is javasolnám. Ezeket az edzéseket heti 4-5ször végezd min. 30 percet!!

2013. jan. 12. 16:28
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi hogy írtatok.

Első: Tudom, hogy a pasik szeretik ha van mit fogni a csajon, de annak nem pont hájnak kéne lenni. Van fenekem és mellem is, de szerintem a narancsbőrös combom, meg a hurkás hasacskám nem a leg vonzóbb. A barátommal ha megyünk majd nyáron strandra vagy akárkivel, akkor jól akarok ki nézni. Nagyon gátlásos vagyok ezek miatt.

Második!

Köszi, hogy írtál te is! Van benne valami :)

2013. jan. 12. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!