Ha nagyon sok salátát eszek, semmi kenyér, akkor várható fogyás? Lenn az étrend
167 cm, 75,5 kg nő vagyok, 23 éves. Kiszámoltam, hogy még legalább 5 kg ot kéne fogynom, hogy az egészséges tartományba essek. Ezért elkezdtem kialakítani egy étrendet pár napja. Kb ezeket eszem egy nap:
reggeli:2 pufi rizs, sonka, zöldségek
Ebéd: valami sovány húsból készült étel (akár pörkölt is) köret nélkül, salátával
Vacsi: saláta sonkával, natúr joghurt
Étkezések közt kovi ubi,pufi rizs, esetleg ropi, vagy egy két gombóc fagyi ha nem bírom tovább
Szerintetek ez jó étkezés, vagy bele se kezdjek?
Kibírod ennyivel a napot? Nekem kicsit kevésnek tűnik, persze attól is függ, mi van a salátában, és milyen mennyiségeket ennél.
Szerintem a reggelihez és a vacsorához még ehetnél 2-2 tojást. Ebédre saláta helyett vajban párolt zöldségeket. Étkezések között 1-2 gyümölcsöt, vagy egy marék olajos magot, így lehet, hogy nem lesz szükség a fagyira, ropira. A kovászos uborka is nagyon hasznos, bár nekem magában éhséget csinálna, legjobb húsokhoz enni.
Mennyiségeket nem írtál, de önmagában nem rossz, csak nekem a fehérje hiànyosnak tűnik.
Vacsira mehetne néha túró, hal, tojás zöldségekkel.
Rengeteg víz és napi 1óra gyaloglás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!