Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mit javasoltok? Hogyan folytas...

Mit javasoltok? Hogyan folytassam?

Figyelt kérdés
közel fél éve fogyózok és kb 18-20 kg-tól szabadultam meg(nem emlékszem a kezdő súlyomra sajnos) Jelen Pillanatban 166 cm és 77,7 kg vagyok. Segítsetek, mit csináljak, hogy a nyár végére még egy 10 kgtól megszabadulhassak.
2016. júl. 3. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Fogyózzunk együtt?:)
2016. júl. 3. 19:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Folytasd, amit csinálsz. Ha gyorsítani akarod a tempót, akkor növeld a deficitet. Ha így is kevés a bevitt kalória, akkor mozogd többet. Ha éhes vagy így, akkor vagy továbbra is fogyj lassabban, vagy pedig próbálj étrendet változtatni (nekem pl. ilyenkor a szénhidrátcsökkentés hat valamennyit s tudom, számomra mely ételek adják a legtöbb élvezetet s laktató hatást adott kalóriában. volt időm kitapasztalni. ismeretlenül nem tudhatom, nálad ez mi, de a zöldségek, fehérjék és a kevés ch, főleg gyorsból sokaknál jó).
2016. júl. 3. 21:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. júl. 4. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!