Automata mosógépminden funkciót végigcsinál, csak a motorja nem indul el így nem forgatja a dobot. A MOTORT KIVETTEM DIREKTBE TÁPLÁLVA ÜZEMKÉPES. Mit javasoltok hol folytassam a hiba keresését?
Bocs de hogy csinál végig minden funkciót ha a motor nem indul el? Ez kicsit értelmetlen így!
Írd le meddig jut el a program hogy tudjunk segíteni.
Villszer.
"Az üzenet küldője: Födelmesi János
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: ma 11:14
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Automata mosógépminden funkciót végigcsinál, csak a motorja nem indul el így nem forgatja a dobot. A MOTORT KIVETTEM DIREKTBE TÁPLÁLVA ÜZEMKÉPES. Mit javasoltok hol folytassam a hiba keresését?
"Azért a típusa érdekes lett volna. A régebbi gépekben mechanikus programtárcsa volt, akár el is romolhatott. No meg gyakran több fokozatú Dahlander.."
Az üzenet témája: mosógép
Az üzenet szövege: Kösz a válaszod.
Régi mechanikus programkapcsolós gépről van szó Siemens WD 3100 A motor végén van egy mágneses jeladó, amiben feszültség gerjesztődik, ha nem forog akkor szerintem le kellene állítani a programot.De ez végigmegy.Kipróbálni a csati lehúzás után sorba kötöttem az állótekercset és a szénkefe kivezetéseket, így tápláltam meg.Így oké!"
A programkapcsoló kiad minden feszültséget?
Fűtőszál, termosztát, hőérzékelő rendben? Mert amíg melegít elméletileg nem mos.
Egy lengyel oldalon olyan hibát írnak erről a mosó-szárítógépről, hogy nem mos ha a hőmérséklet 50 fok fölé van állítva, csak akkor indul el rendesen a mosóprogram, ha 30-40 fokon akar mosni, pedig ha 90-re állítja, akkor is hallja, hogy fűt a gép.
Mellesleg a szárítás megy rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!