Co hegesztő hiba vagy csak gyenge az áramkör?
Figyelt kérdés
néhány hónapja vettem egy Tip tronic140 co hegesztőt,(kaszni javitásra) nálam 20 amperes biztosíték van nálam hibátlanul müködött anno ,de elvittem 5 barátomhoz is dolgozni háromnál levágta a biztosítékot,a legutolsó biztosíték levágása mai nap történt a barátomnál még nála van a gép,elmondásuk szerint 20 amper alatti volt a kismegszakitojuk(16 amper vagy az alatti) egyikük azt mondta lehet amiatt volt mert kicsi a 16 os és van mikor nembirja levágja és van mikor elbirja és nagyobb kell neki.Mit gondoltok valóban az a hiba vagy a gép lett hibás(zárlat,stb) ?2014. aug. 16. 20:22
1/3 anonim válasza:
Ha te nem tudod, mi sem fogjuk kideríteni, de ha felnyitod a használati utasítást, ott meg van adva, milyen biztosíték kell a hálózatra.
2/3 A kérdező kommentje:
neten 16 Ampert ir.nagyon nemértek az "elektronikához" de akkor elvileg nem szabadna levágni :/
2014. aug. 16. 20:53
3/3 anonim válasza:
Gyenge neki a 16Amperos megszakító, hiába ír bármit a neten!
Induláskor(ívfelvételnél) megugrik az áramfelvétel és ha "öreg" vagy gyorskioldású a 16-os, akkor leveri!
A gépnek szerintem semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!