Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Co hegesztő hiba vagy csak...

Co hegesztő hiba vagy csak gyenge az áramkör?

Figyelt kérdés
néhány hónapja vettem egy Tip tronic140 co hegesztőt,(kaszni javitásra) nálam 20 amperes biztosíték van nálam hibátlanul müködött anno ,de elvittem 5 barátomhoz is dolgozni háromnál levágta a biztosítékot,a legutolsó biztosíték levágása mai nap történt a barátomnál még nála van a gép,elmondásuk szerint 20 amper alatti volt a kismegszakitojuk(16 amper vagy az alatti) egyikük azt mondta lehet amiatt volt mert kicsi a 16 os és van mikor nembirja levágja és van mikor elbirja és nagyobb kell neki.Mit gondoltok valóban az a hiba vagy a gép lett hibás(zárlat,stb) ?
2014. aug. 16. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha te nem tudod, mi sem fogjuk kideríteni, de ha felnyitod a használati utasítást, ott meg van adva, milyen biztosíték kell a hálózatra.
2014. aug. 16. 20:33
 2/3 A kérdező kommentje:
neten 16 Ampert ir.nagyon nemértek az "elektronikához" de akkor elvileg nem szabadna levágni :/
2014. aug. 16. 20:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Gyenge neki a 16Amperos megszakító, hiába ír bármit a neten!

Induláskor(ívfelvételnél) megugrik az áramfelvétel és ha "öreg" vagy gyorskioldású a 16-os, akkor leveri!

A gépnek szerintem semmi baja.

2014. aug. 16. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!