Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » A ch-nak minden nap közel...

A ch-nak minden nap közel ugyanannyinak kell lennie egy diétában?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk kevesebb cht próbálok meg bevinni és mondjuk napi 50-85 ch között ingadozok,az lassítja a fogyást? Vagy annyi a lényeg,hogy ennél ne legyen magasabb? ( emellett 1200-1300 kcal A napi keretem )
2016. jún. 16. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Dehogyis, pontosabban kinek mi a jó. Van, aki hintáztatja. Van, akinek egyszerűen ingadozik, s vagy rendben van a deficit így, vagy nem (pl. nekem mindegy, hogy 10 vagy 300 gramm a ch, a másik két makrót ez ritkán befolyásolja, emiatt elég rossz ötlet sok ch-t bevinnem, amúgysem esik jól. azért tartósan 30 alá mennem is rossz ötlet, más okokból).

1200 kcal mellett bizonyára így is, úgy is fogysz, de a jóllakás, közérzet szempontjából fontos a megfelelő szénhidrátbevitel. Hogy az neked mi, azt én nem tudhatom.

2016. jún. 16. 22:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Szénhidrát hintáztatást szoktak csinálni pl akkor, amikor belassul vagy megáll a fogyás.
2016. jún. 16. 23:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem változó, szándékosan. Havonta 4-5 olyan napom van, hogy a maximum közelébe megy a szénhidrátom, de általában alatta van. Bizonyos okok miatt nekem 160 a max keretem ch-ra, de ritkán megy fel ennyire. Gyakorlatilag tésztával, krumplival, lencsével, babbal , vagy szójás étellel tudom ennyire felvinni, ha salátás vagy zöldséges napjaim vannak akkor van, hogy a felét sem éri el. Szerintem felesleges egy szinten tartani minden nap. Én hús+ párolt zöldséggel, de hús+ salátával is ugyanúgy jóllakom mint pl tészta étellel. Szóval felesleges. Az odafigyelésem pont azért van, mert vissza szeretném szorítani a szénhidrátot, nem mindennap erőszakolni magamba.

De tapasztald ki , hogy neked mi a jobb.

2016. júl. 14. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!