Diétában elfér pl. egy bulin (hasonló alkalmak) alkohol és a szokásos udítők helyett egy zero cola v. pepsi, cukormentes e ergiaital?
Miért tenné tönkre, illetve mi neked az, hogy tönkreteszi? Én inkább söröztem bulikban, amikor fogytam, de persze mindenki maga döntse el, hogy mit tesz. Ma már én se söröznék, túl szénhidrátos, de akkoriban még szénhidrátosabban ettem. Kólát semmiképp, inkább a sejtméreg :)
De az mindenképpen jó pont, ha kihagyod a cukrot.
Mint a nevében is benne van Zero kalória van benne.
És ha rá is van írva egy ilyen nagy cég nem fog kamuzni, gondolj bele, lehet, hogy egy diabéteszesnek ezen múlhat akár az élete kis híján, ha hazudnak az összetevőkről, aztán megissza és rosszul lesz.
Szóval a fogyásodat biztos nem befolyásolja,én is gyakran iszom, és tudok mellette fogyni.
Az már más kérdés, hogy nagyon nagyon egészségtelen, szinte mérgező a szervezetre, de hát valamivel mérgeznünk ,,kell" magunkat. Én úgy vagyok vele, hogy ma már szinte a levegő is ,,méreg", elkerülhetetlen szinte, hogy ne vigyünk be méreganyagokat, és le a kalappal az előtt aki sose bűnözik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!