Melyik nagyobb üzletláncban lehet cukormentes és alacsony szénhidráttartalmú sütit, kekszet vagy hasonlót szerezni?
Bocsánat, de a közelben csak Coop van, ahol nincs.
A kislányomnak pénteken van a szülinapja, és hagyomány bevinni valamit.
Viszont: lett egy új csoporttársa aki inzulinpumpás cukorbeteg.
Nem szeretném hogy rosszul érezze magát. :(
Megmondom őszintén semmi kedvem vonatra szállni, majd négy kilómétert gyalogolni a legközelebbi Tescoig "talán van"ra.
Én eddig azt hittem, ez az oldal azért van, hogy kérdeztünk.
A szénhidrátszegény süti elég extra, nem vagyok benne biztyos, hogy akár a Tescóban van, annyi talán még nem hódít a szénhidrátszegény vagy a paleo étrend. A cukorbetegek sütijei nem szoktak szénhidrátszegények lenni.
A cukormentesség még megoldható sós sütivel (szerintem az teljesen jó dolog), de a szénhidrát nehezebb eset. Bevallom, sosem kerestrem ilyesmit, csinálni sokkal olcsóbb és egyszerűbb (tőlem is messze vannak a speckó boltok, a Coop is 4 km :)).
A cukorbetegek többsége elég sok szénhidrátot eszik (az én szempontomból mindenképp, no meg a betegségüket tekintve is), inkább bizonyos fajtákra és a mennyiségre vigyáznak.
Nálam vannak ilyen termékek!
Üzenetben elmondom az árakat és,hogy milyen termékek vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!