Hogyan fogyhatnék le suli mellett?
Kedves Kérdező!
Én a helyedben a reggeli zabpelyhet inkább enném natúr joghurttal, vagy felfőzve zabpkásának amit feldobhatsz gyümölcsökkel, vagy ha van rá kereted fehérjeporral. De ehetsz reggelire tojást is bármilyen formában (a sütéshez a kókuszzsírt ajánlanám. Tízóraiara én vinnék inkább valamilyen gyümölcsöt, és vinnék ebédre kis edényhordóban csirkemellet kevés rizzsel és sok zöldséggel. Ezt akár reggel is megcsinálhatod, ha korábban kelsz és ha ki akarod mérni, azt előző este megteheted. 30g rizs pl 4 perc alatt megfő. (Ez mondjuk szálkásításra az adag). Ha későn érsz haza, uzsonnára vihetsz cottage sajtot, vagy akár tonhalkonzervet, valamilyen natúr magvakat. Este meg már otthon össze tudsz magadnak állítani valamit az alapanyagokból. Estére amit ajánlok hogy legyen fehérje (bármilyen) és zöldség. Én így csináltam sulis koromban, mert a családom kb olyan ételeket evett, mint a tiéd.
#10-es, én diszlexiás és analfabéta is vagyok, de ez most hogyan jön a tárgyhoz? Nem értem.
Kérdező, a szüleid egyszer majd csak felnőnek…
#13as
Rizsrol volt szo, nem kenyerrol. Igy kezdte a lany a mondatot. Rizsnel mindegy, hogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!