Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Hogyan fogyhatnék le suli...

Hogyan fogyhatnék le suli mellett?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, most neki álltam fogyókúrázni, reggelire zabpelyhet eszem jogobella light joghurttal, vagy szénhidrát csökkentett péksütit, suliba is szénhidrát csökkentett kenyeret viszek...de viszont az ebéddel gondban vagyok, mert a családom nem egészséges életmódot folytat és fehér liszt, kenyér stb dolgokat esznek...a másik h nevelő anyám nem mindig főz...a 3. pedig, hogy én főznék, de van 5 óra mire haza érek...és így elég nehéz...Ti hogy oldjátok meg? Köszi előre is :)
2016. febr. 22. 17:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én a helyedben a reggeli zabpelyhet inkább enném natúr joghurttal, vagy felfőzve zabpkásának amit feldobhatsz gyümölcsökkel, vagy ha van rá kereted fehérjeporral. De ehetsz reggelire tojást is bármilyen formában (a sütéshez a kókuszzsírt ajánlanám. Tízóraiara én vinnék inkább valamilyen gyümölcsöt, és vinnék ebédre kis edényhordóban csirkemellet kevés rizzsel és sok zöldséggel. Ezt akár reggel is megcsinálhatod, ha korábban kelsz és ha ki akarod mérni, azt előző este megteheted. 30g rizs pl 4 perc alatt megfő. (Ez mondjuk szálkásításra az adag). Ha későn érsz haza, uzsonnára vihetsz cottage sajtot, vagy akár tonhalkonzervet, valamilyen natúr magvakat. Este meg már otthon össze tudsz magadnak állítani valamit az alapanyagokból. Estére amit ajánlok hogy legyen fehérje (bármilyen) és zöldség. Én így csináltam sulis koromban, mert a családom kb olyan ételeket evett, mint a tiéd.

2016. febr. 23. 13:40
 12/15 anonim ***** válasza:
*ebédhordó
2016. febr. 23. 13:41
 13/15 anonim válasza:

#10-es, én diszlexiás és analfabéta is vagyok, de ez most hogyan jön a tárgyhoz? Nem értem.

Kérdező, a szüleid egyszer majd csak felnőnek…

2016. febr. 24. 02:00
 14/15 anonim válasza:

#13as

Rizsrol volt szo, nem kenyerrol. Igy kezdte a lany a mondatot. Rizsnel mindegy, hogy...

2016. márc. 1. 01:31
 15/15 anonim ***** válasza:
#8: Mi a gond az "elköltött friss étel"-lel? Helyes így. Nem a legtipikusabb, bizonyára kissé régies, de talán pont ez adja a zamatát ;)
2016. márc. 1. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!