Hogyan fogyhatnék menzás kaja mellett? 16 éves vagyok 167cm és kb 70kg. Szeretnék úgy legfeljebb 10 kilót fogyni. És ha rám jön az "ehetnék" mit tegyek ellene hogy mégse egyek?
köszi:)
és amikor már nagyon enni akarok de nem is vagyok éhes akkor micsináljak?
A legfontosabb, hogy ne egyszerre próbáld leadni azt a 10 kilót. Fogyni csak okosan szabad. A menzán általában olyan ételeket adnak, amik nem egészségtelenek (középsuliban nálunk legalábbis így volt).
Én úgy csinálom az alakformálást, hogy veszek a tányéromra amennyit gondolok, és utána egy keveset visszarakok. Ha nem érzem, hogy elteltem volna, eszek még valami gyümölcsöt vagy joghurtot.
Így nem tágul folyamatosan a gyomrom. Egy nap ne egyszer egyél sokat, hanem többször keveset. Fontos, hogy ügyelj a napi kalóriabevitelre. A normális kb. 2000-2200.
Este 6 után csak gyümölcsöt vagy salátát egyél.
A menzán kimért adagokat adnak. Onnan tudod, hogy megtelt a gyomrod, hogy evés közben sóhajtasz. Ha tovább eszel, akkor tágulni fog a gyomrod. Amikor észreveszed, hogy sóhajtasz, tedd le az evőeszközt, még ha két falat van a tányérodon, akkor is. Ha még éhesnek érzed magad, akkor is várj 20 percet, annyi idő kell az agynak, hogy felfogja - tele vagyok.
Ne feledkezz meg a mozgásról! Itt a jó idő, válassz egy olyan sportot, amit szívesen csinálnál. Futás, bicajozás, úszás, görkorizás stb.
Majd el felejtettem:
És ha rám jön az "ehetnék" mit tegyek ellene hogy mégse egyek? - - Próbálj beosztani magadnak napi 5 étkezést. Ez elég sűrű, közötte nem nagyon kell majd enned (főként ha rááll a szervezeted a napi rendszerre), ha mégis akkor megengedhetsz magadnak egy almát, narancsot vagy valami gyümölcsöt. A gyümölcs update 1es:)
kösz a választ:)Segítettél:)
és azt a 10 kilót fokozatosan kb mennyi idő alatt tudom leadni?
Ha heti két kilót adsz le az tökéletes!
Előfordulhat az is, hogy egyszerre megáll a fogyás és 3-4 hétig egy dekát se fogysz. Ez teljesen normális, nem szabad megijedni!
Szégyeld magad hogy egy ilyen kövér disznó vagy :D Én a helyedben már megöltem volna magamat..hogy lehet ekkora súllyal élni..
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!