Hogyan fogyhatnék menzás kaja mellett? 16 éves vagyok 167cm és kb 70kg. Szeretnék úgy legfeljebb 10 kilót fogyni. És ha rám jön az "ehetnék" mit tegyek ellene hogy mégse egyek?
"Ne feledkezz meg a mozgásról! Itt a jó idő, válassz egy olyan sportot, amit szívesen csinálnál. Futás, bicajozás, úszás, görkorizás stb."
ajánlottam a sportolást:)
Figyelj, a rosszindulatú emberekre ne figyelj, tudom nem könnyű, még engem is felbosszantott.
Az elhízás gyakran lelki eredetű. Az étel könnyen válhat droggá. Nem szabad leszólni azokat, akik túlsúlyosak, mert soha nem tudhatod mi áll a háttérben.
Szia!
Soha ne foglalkozz az olyan hozzászókkal, mint ez a girhes liba. Feltételezem, 2 téglával a zsebében nyom kb. 40 kilogrammot. :)
Lehet ő 40 kg, ha kocsonyás és ronda, mint a bűn. Te pedig lehetsz 60-65 kg is akár, ha szép feszes és izmos vagy. Az izom nyomja a súlyt, de nem látszik. Hagyd az ilyen agyatlan gebe libákat. Azt se tudja mit beszél.
A lényeg, hogy egyél sok zöldséget és gyümölcsöt. Kerüld a tésztákat, kenyeret és cukros dolgokat.
Egyél főzeléket inkább, jót tesz az emésztésednek is. Mellőzd a kólát és társait. Helyette tea, ásványvíz.
Ha nagyon éhes vagy, vagy szimplán édességre vágysz, rágcsálj el egy sárgarépát nyersen, vagy egy almát, savanyúságot, csemege ubit.
Az első 1-2 hétben kemény vasakarat kell majd, de ha ezt kibírod, aztán már rutinból fog jönni.
Ha mindenképp vágysz valami sütire vagy ilyesmi, néha belefér, de ne 1 nagy szelet tortát egyél. Edd meg annak a szeletnek a felét vagy negyedét. Érted.
Húsiból főként csirkét és halat egyél. Legjobb a csirkemell, főve, sütve zöldséggel.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!