Hogyan fogyhatnék le suli mellett?
Előre elkészítem a kaját még előző nap, ami kb. fél óra alatt megvan. Persze nem adják ingyen a tökéletes formát, tenni kell érte. Aki naponta nem képes fél- max 1 órát rászánni az étel elkészítésére + 1 óra sportolásra, az ne számítson rá, hogy 0 munkával majd történik valami.
Vannak egyszerűbb alternatívák, pl.: pufirizs + tonhalkonzerv és hasonlók, de ezek egyrészt sokkal költségesebbek, másrészt nincsenek egy szinten az otthon elkészített étellel.
Kedves Idijóóóóta #2-s! Vedd má' észre, hogy mennyire máshogy gondolkodik a szüleitől. Nem kifogásokat keres, hanem le akar fogyni. Tudatos étkezés!
Kérdező, főzzél másnapra és járj edzőterembe!
Amikor túlóráztam, akkor is főztem, max. 10-re lettem kész... Nekem túl fontos volt a nyugodtan elköltött friss étel... Persze ami megmaradt, azt tudtam vinni másnap.
Ha azért vannak otthon értelmes ételek, zöldség, tojás, akkor egy rántottát könnyen, gyorsan összeüthetsz, ami élből sokkal jobb, mint a kenyér.
A szénhidrátcsökkentett péksüti, gondolom, még mindig erősen szénhidrátos, bár a szénhidráttal még nincs is baj. Azzal is le lehet fogyni.
Nincs különbség a barna és fehér kenyér között???? Hoppá! Van itt egy okos…
"a nyugodtan elköltött friss étel…"
…a nyugodtan elfogyasztott friss étel…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!