Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Hogyan fogyhatnék le suli...

Hogyan fogyhatnék le suli mellett?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, most neki álltam fogyókúrázni, reggelire zabpelyhet eszem jogobella light joghurttal, vagy szénhidrát csökkentett péksütit, suliba is szénhidrát csökkentett kenyeret viszek...de viszont az ebéddel gondban vagyok, mert a családom nem egészséges életmódot folytat és fehér liszt, kenyér stb dolgokat esznek...a másik h nevelő anyám nem mindig főz...a 3. pedig, hogy én főznék, de van 5 óra mire haza érek...és így elég nehéz...Ti hogy oldjátok meg? Köszi előre is :)
2016. febr. 22. 17:42
1 2
 1/15 Szabi.L ***** válasza:

Előre elkészítem a kaját még előző nap, ami kb. fél óra alatt megvan. Persze nem adják ingyen a tökéletes formát, tenni kell érte. Aki naponta nem képes fél- max 1 órát rászánni az étel elkészítésére + 1 óra sportolásra, az ne számítson rá, hogy 0 munkával majd történik valami.

Vannak egyszerűbb alternatívák, pl.: pufirizs + tonhalkonzerv és hasonlók, de ezek egyrészt sokkal költségesebbek, másrészt nincsenek egy szinten az otthon elkészített étellel.

2016. febr. 22. 17:53
 2/15 anonim ***** válasza:
Hogy kerül a sztoriba a suli? Kifogásnak? Mint az 5 órai hazaérkezés, meg a nevelőanya. Ha komolyan elszántad magad, akkor megoldásokat keress, ne mentegetőzz, hogy ezért meg azért úgysem sikerülhet. Mondom, hogy én hogy csinálnám. Reggeli okés, a nevelőanyut kérd meg, hogy mindig, kivétel nélkül mindig vegyen neked rizst, kuszkuszt, csirkét, (konzerv)halat, tojást... ezekből kb. 30 perc alatt tápláló, de nem hízlaló ebédet tudsz magadnak készíteni. Zöldségek csak akadnak otthon alapból, ezeket is bátran használd, egy salátát összerakni megint nem több, mint 10 perc, így mindegy, mikor érsz haza. Neten találsz millió receptet házi "energia"szelet készítésére, cukor, meg minden hízlaló mizéria nélkül, ezt elviheted magaddal suliba, hogy ha nem tudsz ebédelni, akkor se halj éhen délután 5-ig. Menni fog, csak legyél kitartó, magadért teszed.
2016. febr. 22. 18:01
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem kifogás a suli, én szeretném ezt csinálni :) Azért kértem tanácsokat, hogy mit készítsek magamnak....
2016. febr. 22. 18:09
 4/15 A kérdező kommentje:
Rizsből barnát vagy mehet fehér?
2016. febr. 22. 18:09
 5/15 anonim válasza:

Kedves Idijóóóóta #2-s! Vedd má' észre, hogy mennyire máshogy gondolkodik a szüleitől. Nem kifogásokat keres, hanem le akar fogyni. Tudatos étkezés!

Kérdező, főzzél másnapra és járj edzőterembe!

2016. febr. 22. 18:22
 6/15 Szabi.L ***** válasza:
Nincs különbség a barna és fehér között ,ha eszel mellé húst és zöldséget is. Önmagában pedig egyik sem túl jó.
2016. febr. 22. 18:25
 7/15 anonim ***** válasza:

Amikor túlóráztam, akkor is főztem, max. 10-re lettem kész... Nekem túl fontos volt a nyugodtan elköltött friss étel... Persze ami megmaradt, azt tudtam vinni másnap.

Ha azért vannak otthon értelmes ételek, zöldség, tojás, akkor egy rántottát könnyen, gyorsan összeüthetsz, ami élből sokkal jobb, mint a kenyér.

A szénhidrátcsökkentett péksüti, gondolom, még mindig erősen szénhidrátos, bár a szénhidráttal még nincs is baj. Azzal is le lehet fogyni.

2016. febr. 22. 18:46
 8/15 anonim válasza:

Nincs különbség a barna és fehér kenyér között???? Hoppá! Van itt egy okos…

"a nyugodtan elköltött friss étel…"

…a nyugodtan elfogyasztott friss étel…

2016. febr. 23. 01:04
 9/15 A kérdező kommentje:
Nekem amúgy pont, hogy az a gondom, hogy apuval meg az élettàrsàval élek és ők nem élnek egészségesen...a reggelit meg a sulis kajàt le írtam, de ebédre nem tudom, mert minden nap 8. Óràm van plusz matektan valamely napokon meg azt èrzem, ha neki àllok főzni akk tök hülyének néznek, h egészséges kajàt csin mert ők pizzàt meg stb-t esznek...ellenük meg nem akar főzni az ember...
2016. febr. 23. 03:37
 10/15 Szabi.L ***** válasza:
#8 te diszlexiás vagy analfabéta vagy? Ki beszélt itt fehér kenyérről?
2016. febr. 23. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!