Ez így jó vacsorának diéta alatt?
Figyelt kérdés
Mai vacsorám: két szelet natúr sült karaj, két evőkanál rizs, egy merőkanálnyi párolt káposzta.2016. jan. 9. 17:12
1/7 anonim válasza:
Nekem tetszik :) Ami persze neked nem sokat mond, de azért elég sok dologba bele tudok kötni az emberek táplálkozásában. Amit te írtál, annak egészen jó az összetétele, persze az egész napod számít.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. jan. 10. 11:27
5/7 anonim válasza:
Ne higgy a sajtostejfölösbékönös làngosos válaszolónak ha diétázol!
Ez amúgy jó de megtudhatnánk hogy a nap folyamán mit ettél? Mert én mobdjuk diéta alatt ezt enném ebédre meg valamilyen levest vacsorára meg húst zöldségekkel. Vagy esetleg főtt tojás+saláta vagy fűszeres SOVÁNY túró de amúgy a rizzsel sincs baj csak azt mondják délután és este ne együnk sok szénhidrátot. De szerintem jó ez a vacsora.
6/7 anonim válasza:
2 kanál rizs pont hogy kevés szénhidrát... Ez nálam 15g ch, persze a kérdezőnél lehet kicsit több is, plusz a káposzta szénhidráttartalma. Plusz nem mindenkit érdekel, hogy este eszik-e sok szénhidrátot, a kalóriadeficit az aduász (nekem pedig a szénhidrátkeret, s jobb, ha a szénhidrátosabb ételeim minél később vannak), de a kérdező láthatóan figyel erre is.
7/7 anonim válasza:
Rizst hagyd ki, különben jó mivel a karaj aránylag száraz. Párolt káposztából mehet amannyi jól esik. Zsírszegény túrót szoktak még vacsorára enni diázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!