Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ez így jó vacsorának diéta alatt?

Ez így jó vacsorának diéta alatt?

Figyelt kérdés
Mai vacsorám: két szelet natúr sült karaj, két evőkanál rizs, egy merőkanálnyi párolt káposzta.

2016. jan. 9. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik :) Ami persze neked nem sokat mond, de azért elég sok dologba bele tudok kötni az emberek táplálkozásában. Amit te írtál, annak egészen jó az összetétele, persze az egész napod számít.
2016. jan. 9. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy jó sajtos tejfölös lángos :P
2016. jan. 9. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Öt szelet baconnel a lángost
2016. jan. 9. 17:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. jan. 10. 11:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne higgy a sajtostejfölösbékönös làngosos válaszolónak ha diétázol!

Ez amúgy jó de megtudhatnánk hogy a nap folyamán mit ettél? Mert én mobdjuk diéta alatt ezt enném ebédre meg valamilyen levest vacsorára meg húst zöldségekkel. Vagy esetleg főtt tojás+saláta vagy fűszeres SOVÁNY túró de amúgy a rizzsel sincs baj csak azt mondják délután és este ne együnk sok szénhidrátot. De szerintem jó ez a vacsora.

2016. jan. 10. 14:44
 6/7 anonim ***** válasza:
2 kanál rizs pont hogy kevés szénhidrát... Ez nálam 15g ch, persze a kérdezőnél lehet kicsit több is, plusz a káposzta szénhidráttartalma. Plusz nem mindenkit érdekel, hogy este eszik-e sok szénhidrátot, a kalóriadeficit az aduász (nekem pedig a szénhidrátkeret, s jobb, ha a szénhidrátosabb ételeim minél később vannak), de a kérdező láthatóan figyel erre is.
2016. jan. 10. 15:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Rizst hagyd ki, különben jó mivel a karaj aránylag száraz. Párolt káposztából mehet amannyi jól esik. Zsírszegény túrót szoktak még vacsorára enni diázok.
2016. jan. 13. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!