Szénhidrát csökkentett lisztek, próbáltátok már? Jó volt a fogyáshoz?
Többször diétáztam már életemben, sikerült is fogynom de mindig visszahíztam 1-1.5 éven belül. Eddig mindig az jött be ha teljesen kizártam a szénhidrátot az étkezéseimből, ez ment is addig amíg nem lett férjem és 2 gyerekem. Most már nincs annyi időm külön főzőcskézni magamnak, az meg nem működik hogy a többiek is azt a diétás ételt egyék amit én, nem etethetek velük mindig csirkemellet, a férjem meg amúgy is nagyon vékony, ő hízni szeretne, szóval ez a variáció kizárva. Viszont gondoltam, egy arany közép út lehetne az, hogy eszem amit ők csak szénhidrát csökkentett tésztával, vagy szhcs lisztből csinálok kenyeret, zsemlét stb... Ez működhet vajon? Félek, izgulok, nagyon szeretnék lefogyni, régen amíg otthon laktam férj és gyerekek nélkül annyira könnyen ment, most viszont nehéz. Nem szeretnék így maradni.
Természetesen tudom mi kell a fogyáshoz, kevés szénhidrát, mozgás, tehát az alapokkal tisztában vagyok és nem a csodaszerektől és lisztektől várom a megoldást, csak kell valami segítség mert hosszú-sőt- rövid távon sem tudom így megoldani.
Aki csökkentett szénhidrátos lisztekből készít ételeket magának, melyik lisztet választottátok és sikerült így vele fogyni?
Kenyérben tudok segíteni, Aldiban lehet kapni ch csökkentett cipót. Kis henger, egyik vége gömbölyű, másik vége lecsapva. 6g/100g a ch tartalom, és nem az átlag 30-35g.
Diétám alatt csak ezt ettem kenyér gyanánt, most 30 kilónál tartok január óta.
Szia! Én ezeket használom, szerintem tökéletes, az aromáján érezhető, hogy miből készült
illetve a a New evolution of diet termékcsalád tökmaglisztjét is használom, értelemszerűen a sós ételekhez, a többit inkább süteményekben. Az ára húzós, de szerintem megéri. A Tescoban veszem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!