Hogyan lehet egyszerüen fogyni úgy hogy eddigsem ettem sok kenyeret mostmeg 90%-kal csökkentett szénhidrát tartalmú kenyeret eszek? És nem eszek cukrot sem. Elkeztem paleó diétát.
Egyszerű fogyás nem létezik...válogasd meg az étrendedet, szedjél megfelelő táplálékkiegészítőket, és egyél naponta többször keveset. Ennyi a 'titok'.
Táplálékkiegészítők alatt az egészségesebbekre gondolok, ami inkább a multivitamin kategóriába tartozik.
Tedd a sportot az életed részévé.
Ne egyél kenyeret vagy csokit cukrot legalább addig amíg nem érted el az ideál súlyodat. Persze ez nem azt jelenti hogy utána elszabadulhat a malac. Folyamatos önkontroll. Reformálnod kell az étrendedet. Egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá.
1. Ne gyakori kérdésen kérj tanácsot.
2. dobd ki az ablakon a paleó diétát
Ha elkezdted és folytatod is, akkor a paleóval eléggé egyszerűen fogyhatsz.
Kizárhatod a különböző táplálkozás eredetű hormonzavarokat (ezek miatti hízást), szépen helyre állhat a vércukorszabályozásod, ch anyagcseréd, szerintem érdemes így enni. Persze csak okosan, vigyázni a maglisztes kajákkal, nem túlzásba vinni a húsevést.. odafigyelni az apró jelekre amiket a szervezeted ad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!