Ha diétázol a szénhidrát csökkentett kenyeret, vagy inkább a teljes kiörlésű, teljeskiőrlésű rozskenyeret választanád?
Figyelt kérdés
Mostmár több mint egy hónapja hogy intenzíven tornászom-napi 1 óra), és mellé természetesen diétázom, sikeres is, de bevallom őszintén a házi kajáknak, nagyon nehezen tudok ellenállni a mai napig. Tudom, hogy az lenne a legjobb ha kenyeret egyáltalán nem nagyon ennék, nem is szoktam sűrűn, 1 héten kb 3-4-5 kisebb szeletet fogyasztok, de van hogy még annyit sem. Az érdekelne, hogy melyik hízlal kevésbé ezek közül, többnyire a teljes kiőrlésű/ rozsos magvas kenyeret, vag pékárút szoktam választani, de fogyasztok néha szénhidrát csökkentettet is, igaz az picivel drágább, de nem tudom, hogy jobb-e? + persze it vannak a norbi updates kaják, amik állítólag nem hízlalnak, de ez nekem túl drága, és nem bírom őket megvenni, + olvastam hogy sokan meg is betegedtek tőle... Örülnék, ha tudna nekem ebben valaki segíteni, és előre is köszönöm a válaszokat!!! :)2015. márc. 5. 11:36
1/5 anonim válasza:
A teljes kiőrlésű kenyérben ugyanannyi szénhidrát van, mint a simában, csak lassabban szívódik fel. Így a szénhidrát csökkentetett.
2/5 anonim válasza:
Sok ch csokkentett kenyerbe feherliszt is kerl. A legtobb tartalmaz szojat, szoval szerintem teljes kiorlesuvel jobban jarsz.
3/5 anonim válasza:
a különbségeknek itt élettanilag van más-más hatása,nem a fogyasztó hatása miatt.
sőt a tk termékeknek magasabb a ch tartalma.
a gabona az gabona,a felszívódási sebessége és a rost tartalma a nem mindegy.
ezért a tk a jobb.
ez a szénhidrát csökkentett kenyér meg olyan dolog,mint amikor a szűzlány gondol egy bölcset és így szól-csak félig tedd be,mert úgy csak félig veszítem el a szüzességem.
vagyis marhaság.
4/5 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, én is mindenképp a teljesőrlésűt választanám!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. márc. 6. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!