Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » A digitális mérleg nem csak...

A digitális mérleg nem csak fölfele de lefele is tud csalni ha nem megfelelő egyenes helyre teszed?

Figyelt kérdés

2015. febr. 6. 09:15
 1/8 anonim ***** válasza:
szeritnem igen, az en merlegem attol fuggone hogyan allok ra, vagy a lakas melyik reszen, +/- 0.4 kg ot szokot elterni, szeritnem ez tok normalis, ezert minidig ugyanott merek, nem mozgatom.
2015. febr. 6. 10:11
 2/8 A kérdező kommentje:

Szerinted akkor akkor 2 kiló 60 dkg mérés eltérés az mivel magyarázható?

Hol mérjem magam ezentúl?

A mérlegem a rossz vagy a testtartás vagy a hely ahová teszem?

Bár akárhová teszem nem mindig mutatja ugyanazt.

És minél tovább ,minél többször állok rá kapcsolom be annál kevesebbet mutat, mintha csak be kéne az eredményhez melegednie.

Fürdőben mértem eddig de lejt.

A szobámban a szőnyegen mértem kevesebbet.

2015. febr. 6. 10:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt itt talaltam, neme n irtam, alenyeg, szonyegre ne tedd soha, kemeny alatet kell, es mindig ugyanott! amerleg nagyon erzekeny muszer nem szabadna mozgani.

1. Magadat minden esetben reggel, ruha nélkül, Wc után és evés elött van értelme mérni, másként nem összehasonlítható az eredmény.

2. A mérleget ugyanoda kell állítani (vagy egyáltalán nem elvenni a helyéröl), mert ha másként áll - valamerre picit is billen - az megmáítja az eredményt.

3. Érdemes odafigyelni arra, hogy ha a bekapcsolás közben mozgatod a mérleget, akkor téves eredményt mutathat, ezért elöször kell a mérési helyre állítani és csak utána bekapcsolni.

4. Ha nem vízszintes a talaj, ahová állítod, akkor elöfordulhat, hogy picivel többet vagy kevesebbet mér. Ezt kivonni vagy hozzáadni nem érdemes, mert egyrészt nem azon a tíz dkg-on múlik a fogyásod, másrészt csak a súly változása az, aminek jelentösége van.

5. Ha megvan a mérleg fix helye, akkor azt a súlyt írd fel, amit mutat és ehhez viszonyítsd a változást, semmit ne vonj le belöle.

2015. febr. 6. 11:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Még egy az elözöekhez: a digitális mérleg még akkor is több kilót tud csalni, ha meghatározott helyre teszed, de az átrakás során bekapcsolódik.

Mindig elöször a megfelelö helyre kell állítani, és utßana bekapcsolni. Ha elötte bekapcsolódott, akkor várd meg, amíg kikapcsol, utána újra kapcsold be és akkor megint normális értéket fog mérni.

2015. febr. 6. 11:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Amugy az en merlegem, valai gagyi a lidliben vettem, kb 3000ert, en 94 kilo vagyok es ma reggel haromszor alltam ra 5 percen belul, ugyanott, nem mozgattam es mindharom alkalommal 94.0-t mutatott. de neha nekem is van hogy mast mutat de ez nem szokott tobb lenni +/- 04 dkg-nal
2015. febr. 6. 11:18
 6/8 A kérdező kommentje:

Én minden nap mérem magam, lehet nem kéne de nagyobb csalódás nekem hogy ha nem fogytam egy dekát sem vagy épp többet mutat a mérleg mint előző héten.

Van mikor egyik nap fél kilóval nehezebb vagyok a másik nap 60 dkg könnyebb.

Fenn tárolom a szekrényem tetején a mérleget és minden nap leveszem felteszem.

Sajnos nincs olyan hely a házban ahol hagyhatnám és úgy álljak rá mert kisgyerek van a házban.

2015. febr. 6. 11:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Erre az én megoldásom, hogy van egy pár bakancsom, ami pontosan 1 kiló. Hitelesített mérlegen mértem a munkahelyemen. Először ráállok simán, utána ráállok a bakanccsal a kezemben. Azt a súlyt veszem alapul amikor pontosan 1 kiló a különbség a két súly között.

Ezt általában megismétlem addig, míg kétszer egymás után nem kapom ugyanazt az eredményt. A reggeli méregetés nálam kb. 10 percig tart. :D De 90%-ig így megbízom az eredményben. Hetente egyszer centizem is magam.

2015. febr. 7. 16:06
 8/8 anonim válasza:
Szerintem nem szabad mindig mérni magunkat, mert csalóka. Ha megiszol fél liter innivalót evés után, lehet egy kilóval többet mutat. Én egy évig kényszerítettem magam, hogy mérleg re nem állok, ugyanis fogyóztam. Szerintem nem a napi kilók számítanak, hanem a folyamatos fogyás. 135 voltam, most 100. Hirdetnek mindenféle fogyási receptet, de én úgy gondolom, mindenkinek saját módszert kell találni. Amúgy férfi vagyok és nekem is volt saját módszerem, ami a "legkevésbé" volt kellemetlen.
2015. febr. 13. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!