Hol lehet vásárolni szénhidrát csökkentett élelmiszereket?
Hipermarketekben biztosan lehet, de pl. én tegnap a CBA-ban láttam csökkentett szénhidráttartalmú kenyereket.
Csak épp ezek a termékek tele vannak mindenféle adalékanyagokkal. Egészségesen csökkenteni a szénhidrátbeviteledet úgy tudod, ha a hagyományos köreteket zöldségekre cseréled.
Olajos magokat, magliszteket is használhatsz. Nekem ketogénben a szénhidrátmennyiségem főleg zöldségre kell, úgyhogy a kenyereimnek, sütijeimnek (amiket nem tudok elhagyni, az étrendem túl korlátozott ahhoz) extrém szénhidrátszegényeknek kell lenniük, mondjuk 100 kalóriánként 1 gramm... Na erre jók az olajos magvak :)
Gondolom, keverni is lehet a két irányt, az enyémet és a Tiedet, elvégre amikor rizs- vagy zabliszttel kevertem a szezámot, az is jó lett.
A kizárólag olajos magvas, maglisztes verziók nem kenyérszerűek, ezen sokat segítenek a keményítődús, úgyhogy nagyobb szénhidráttartalmú hozzávalók. Engem nem érdekel, hogy kenyérszerű-e, csak finom legyen és laktató. S alacsony szénhidráttartalmú.
Mielőtt felmerülne a gyanú, semmi érdekem nem fűződik a reklámozáshoz, egyszerűen nekem bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!