Ilyen táplálkozással fogyhatok?
Csak mert felcseréled az étkezéseid, kb. ugyanúgy kell fogynod. A test működése bonyolult, de alapvetően a napi bevitel számít, sorrend, időzítés és hogy egyben vagy 10 darabban eszed meg, a test táplálása szempontjából nem (aki egyben eszik többezer kcalt, annak is feldolgozza a szervezete, bár ezzel van, aki vitatkozik, de a tapasztalatok nem azt mutatják, hogy többször lenne muszáj enni, ha az embernek egyszer is elég)...
A müzli tejjel elég rossz vacsora, szénhidrátbomba, magas inzulinválasszal s ezen túl sem szerencsés összetételben. Attól még lehet vele fogyni, ahogy mindennel, mennyiség kérdése.
Köszönöm szépen! :)
akkor mit ehetnék vacsira? tudtok valamit ajánlani? a müzlit reggelre kéne ennem akkor?
Az alapvetően valóban mindegy, hogy mikor és mit eszel (leszámítva azt, hogy napi egy étkezés esetén szintén problémás a túl késői evés), én pl. napi kb. kétszer szoktam, délután 5 és 7 között. De hogy a kérdésre is feleljek az első igazolása mellett, és folytassam, amit elkezdtem: azért nem teljesen mindegy, hogy mit.
Felcserélheted az étkezéseidet, azzal alapvető probléma nincsen, csak kalkuláld bele azt is, hogy mit ennél alapvetően ebédre. Ez azért fontos, mert ha olyan ételeket választasz, amik megemelik az inzulinszintedet, meglehet, hogy 2-3 óra múltán már éhes leszel - vagy még hamarabb. Ezt azért jó lenne elkerülni, szóval jól válagasd meg, hogy mit pakolsz be az első étkezésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!