Ilyen életmódváltással fogyhatok?
Figyelt kérdés
10-15kg-ot szeretnék leadni (158/64kg ) 19/L... elhagynám a szénhidrátot,péksütiket,csokikat,üdítőket,nassolást..helyette sok zöldséget,gyümölcsöt fehérjét ennék.. kenyér helyett teljes kiőrlésűt,abonettet.. max heti 1x ennék egy kis csokit vagy 2 hetente..minden nap sportolnék (Rubint Réka videók vagy biciklizés).. az lenne a kérdésem,hogy ezzel a módszerrel tudnék fogyni? Azután sem akarnék visszahízni és ha ezt az életmódot tartom,akkor menni fog? Valakinek tapasztalat vagy tanács?!2015. júl. 31. 21:27
1/2 anonim válasza:
Kalóriadeficitben fogysz.
Szerintem nem kéne ennyi szénhidrátot enned, ha már azt akarod csökkenteni... Egy kis gyümölcs még férhet, de kenyér...
Persze, fogyni azzal is lehet, ha elég keveset eszel az aktivitásodhoz képest.
2/2 anonim válasza:
Inkább a mozgásra koncentrálj nagyon. Minimálisan ehetsz kenyeret. Én amikor leadtam majdnem 30 kilót nem vontam ám meg magamtól mindent. Egyedül a felesleges nassolást, csokikat hagytam el meg az édes péksütiket és mozogtam nem mindennap de mozogtam elég sokat.
Meg igyál sok folyadékot napi 3 litert minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!