Ha 2-3 napig 1000 kalória alatt táplálkozom akkor azt már megérzi a szervezetem és képes tartalékra kapcsolni?
pl 1 hetem így nézne ki: 1400,1300, 900 , 800, 950,1500,1300, Kcal.
Túró, tej, tojás, uborka, paradicsom,paprika, disznóhús lenne az étrend.
Nos én észleltem a kevés kalória utáni hízást már korábban.
Sajnos mivel hozzá voltam szokva a nagy mennyiségű ételhez ezért nem volt nehéz pár nap alatt visszahízni a leadott súlyt.
Viszont foglalkoztatott a kérdés hogy hány nap után indul vajon be a tartalékos mód?
10-dik napja sikerül tartanom hogy ne lépjem túl az 1700 Kcalt.
Régebben is vezettem a kalóriabázist 2 hónapon keresztül vezettem és volt sok kilengés.
1000 kcal-tól-2800 kcal-közt ettem.
És csak tartottam a súlyom, mire lecsökkent a súlyom 1 hét alatt fél kg-ot a másik héten visszajött, mert magas volt a kalória bevitel.
Most ahhoz szeretném szoktatni magam hogy minél többet mozogjak , és hozzá szoktassam magam a kevesebb ételmennyiséghez és gyakori legyen a fehérje bevitel.
Egyébként 159 cm vagyok és ma mértem 64,5 kg-ot, tegnap reggel mértem eddig a legkevesebbet 63,9-kg-ot.
67 kg volt a legtöbb amit mértem az elmúlt másfél hónapon belül.
De nem hinném hogy valódi fogyás lenne mert ott ahol kéne nem látszik .
Jó lenne lefogyni hamar de nem sietek sehova bőven megelégednék ha őszig lemenne a mérleg 60 kilóig, és nem ingadozna felfele.
Igyekszek továbbra is 1600-1700 kalória alatt maradni és megvárom történik e valami.
Egyébként hajlamos vagyok akár 2 kiló ingadozást is egyik napról a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!