Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ha 2-3 napig 1000 kalória...

Ha 2-3 napig 1000 kalória alatt táplálkozom akkor azt már megérzi a szervezetem és képes tartalékra kapcsolni?

Figyelt kérdés

pl 1 hetem így nézne ki: 1400,1300, 900 , 800, 950,1500,1300, Kcal.

Túró, tej, tojás, uborka, paradicsom,paprika, disznóhús lenne az étrend.

2015. aug. 13. 09:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nos én észleltem a kevés kalória utáni hízást már korábban.

Sajnos mivel hozzá voltam szokva a nagy mennyiségű ételhez ezért nem volt nehéz pár nap alatt visszahízni a leadott súlyt.

Viszont foglalkoztatott a kérdés hogy hány nap után indul vajon be a tartalékos mód?

10-dik napja sikerül tartanom hogy ne lépjem túl az 1700 Kcalt.

Régebben is vezettem a kalóriabázist 2 hónapon keresztül vezettem és volt sok kilengés.

1000 kcal-tól-2800 kcal-közt ettem.

És csak tartottam a súlyom, mire lecsökkent a súlyom 1 hét alatt fél kg-ot a másik héten visszajött, mert magas volt a kalória bevitel.

Most ahhoz szeretném szoktatni magam hogy minél többet mozogjak , és hozzá szoktassam magam a kevesebb ételmennyiséghez és gyakori legyen a fehérje bevitel.

Egyébként 159 cm vagyok és ma mértem 64,5 kg-ot, tegnap reggel mértem eddig a legkevesebbet 63,9-kg-ot.

67 kg volt a legtöbb amit mértem az elmúlt másfél hónapon belül.

De nem hinném hogy valódi fogyás lenne mert ott ahol kéne nem látszik .

Jó lenne lefogyni hamar de nem sietek sehova bőven megelégednék ha őszig lemenne a mérleg 60 kilóig, és nem ingadozna felfele.

Igyekszek továbbra is 1600-1700 kalória alatt maradni és megvárom történik e valami.

Egyébként hajlamos vagyok akár 2 kiló ingadozást is egyik napról a másikra.

2015. aug. 14. 15:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Az ingadozás teljesen normális, hiszen a só, a szénhidrátok, de a rostok is kötik a vizet! Ilyenkor, nyáron ingadozik a szervezet hidratáltsági állapota, tehát nem meglepő, hogy mást mutat iddőnkent! Ha rám hallgatsz, egy darabig nem foglalkozol a mérleggel, hanem a tükröt és a centiket nézed! :) Tarsd az 1700 kalóriát, azzal bizonyára fogyni fogsz, ha eddig gyakran 2000 felett ettél! Ne akard gyorsan az eredményt, hanem a tartósságra törekedj! Meglesz az! :)
2015. aug. 14. 16:08
 13/13 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm szépen a válaszokat.
2015. aug. 15. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!