Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Tudnátok segíteni nekem egy...

Egy Szöszi kérdése:

Tudnátok segíteni nekem egy normális diétás étrendben? 169 cm és 64 kb-os lány vagyok,20 éves .

Figyelt kérdés
Szeretnék kicsit fogyni, de nem drasztikusan, meg egy olyan étrendet kialakítani amit be is tudok tartani. Minden félét olvastam interneten mit egyek mit ne egyek, de engem tényleges bevált étrendek érdekelnek, két hete ugy táplálkozok hogy reggelire facsart citromos vizet iszom utána megeszek egy almát meg egy barna kenyeres szendvicset. Ebédre meg így napközben csirkemell sonka ubi retek sali sajt és barna kenyér puffasztott rizs v abonett kenyeret eszek hozzá este meg sokszor semmit mert nem tudom h mi lenne az optimális, ritkán bűnőzök egy egy hambi v sültkrumlpival . Tudtok tippeket mondani még?

2015. júl. 9. 14:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Nézd meg, kb. mennyi kalóriát és fehérjét eszel s vesd össze a test igényeivel (OK, fogyáskor kevesebb kalória kell, mint amit égetsz, de túl alacsonyra nem jó menni).

Személy szerint a szénhidrátcsökkentéses életmódváltás mellett vagyok, sokaknak bejön.

2015. júl. 9. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!