Tudnátok nekem valami normális diétás vacsorát mondani?
Már nagyon unom a natúr joghurtot, meg a főtt tojást, a túrót nem szeretem... az a baj,hogy csak este 8kor tudok vacsorázni,mert addig dolgozom.
Estére amúgy sem szeretek nagyon belakni, de mégis valami finomat szeretnék enni.
Nem vagyok beteg, nyugi :)
Csupán még szeretnék kb 2-3kg-t leadni, és ennyi.
Megköszönöm ha tanácsolsz valami finom vacsit,ami egészséges.
Bármit ehetsz este is, nem attól fog megállni a fogyásdod. Egyszerre nem kell soakt enni belöle.
De minden mehet, ami föként zöldségeket tartalmaz, aránylag kevés zsiradékkal. Rengetegféle saláta (összevágott zölségfélék/tojás/sajt/hús meg valami nem zsíros öntet) alkalmas vacsorának, és garantáltan nem sok kalória van benne.
Rengeteget eszek salit :) már lassan azok is olyan unalmasak lesznek
Toast kenyeret eszem néha este 1 max 2 szeletet sonkával,de nagyon néha mert könnyű rászokni ;)
Egyél annyi zsírt, Ch-t és fehérjét, ami a napi kalóriakeretedbe még belefér. Ha nem tudod, ez mennyi, akkor kezdj el számolgatni. Kalóriák helyett inkább makrotápanyagokat grammokban.
Ha belövöd a kaját, akkor onnantól kezdve minden diétás lesz.
Nap közben pedig úgy osztod el, ahogy kedved tartja (persze ésszerű keretek között).
Ha ez így kínai, akkor olvasd el az "amit a zsírégetésről tudnod kell" pdf-et. ingyen letölthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!