Mit esztek reggelire?
1 neszkv kis tejjel, cukorral, és momentán épp semmit, mert pénteken szakítottak velem, és örülök, hogy a folyadék lemegy.
Jó, ma fél tálkányi somlóit (kb. 3 ek.).
Semmit. Ha ennék, valószínűleg rántotta lenne nyers zöldségekkel, sült zöldség vagy még inkább valami zsírosabb cucc (vannak helyes kis kókuszvajas-kókuszzsíros bonbonjaim). Kivéve, ha mást kívánok, ugye. De nekem tényleg az a legjobb, ha nem macerálom már reggel az inzulinszintemet, mert attól éhes leszek s a nap végére elszállok kalóriával. De ez én vagyok.
Amikor elhagytam a péksütiket (leginkább a kenyeret, mert sok más nem volt az életemben), magkenyérrel helyettesítettem, az is kellemes tud lenni.
Kolbász, szalonna, tepertő, paprika, paradicsom, uborka,kék penészes sajtok, de akár tejfölös pörkölt is lehet. :)
Tojás rántotta hagymásan, de bármilyen főtt étel is megteszi.
Rántotta 2 tojásból vagy kolbásszal, hagymával, esetleg gombával, sonkával, zöldségekkel ehhez megeszek egy adag nyers zöldséget
1 db tükörtojás 1 szelet teljes kiőrlésű pirítóssal zöldségekkel
Banánpalacsinta(2 tojás, 1 banán kisütve)
Zabkása végtelen módon variálva, joghurttal, valamilyen gyümölccsel, magvakkal, mazsolával, túróval, kakaóval, fahéjjal, vanília aromával, kókusszal rengeteg variációt kipróbáltam
2 szelet tk pirítós padlizsánkrémmel vagy házi májkrémmel, rukkolával
1 db cserpes gyümölcsjoghurt plusz hozzá valamilyen gyümölcs
Tej, müzli, gyümölcs
Időnként kakaó pár szelet süteménnyel, ha nagyon nem bírok ellenállni
tojás rántotta rozskenyérrel zöldséggel
tonhal rozskenyér zöldséggel
hús rizs zöldséggel
fehérjepor zabliszttel/zabpehellyel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!