Mit esztek reggelire?

Figyelt kérdés
Nehezen tudom helyettesíteni a péksüteményeket, nekem eddig ezek adták a reggelit...
2015. jún. 22. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Zabkása, rántotta, joghurt, abonett sonkával és zöldségekkel. Én ezeket szoktam :)
2015. jún. 22. 15:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Tojás, zöldség, néha gyümölcs, kávé, aszalt dolgok, tojáshab kakaóporral... Reggelire szeretek édeset enni, sokszor eszem gyümöcsöt/gluténmentes muffint/ilyesmit, de szénhidrátszegénybe az nem nagyon fér bele. Inkább a tojáshab kakaóval, édesítővel nagyon jó tud lenni, a tojást meg 1000 féle módon el lehet készíteni.
2015. jún. 22. 15:58
 3/8 anonim ***** válasza:

1 neszkv kis tejjel, cukorral, és momentán épp semmit, mert pénteken szakítottak velem, és örülök, hogy a folyadék lemegy.

Jó, ma fél tálkányi somlóit (kb. 3 ek.).

2015. jún. 22. 16:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Semmit. Ha ennék, valószínűleg rántotta lenne nyers zöldségekkel, sült zöldség vagy még inkább valami zsírosabb cucc (vannak helyes kis kókuszvajas-kókuszzsíros bonbonjaim). Kivéve, ha mást kívánok, ugye. De nekem tényleg az a legjobb, ha nem macerálom már reggel az inzulinszintemet, mert attól éhes leszek s a nap végére elszállok kalóriával. De ez én vagyok.

Amikor elhagytam a péksütiket (leginkább a kenyeret, mert sok más nem volt az életemben), magkenyérrel helyettesítettem, az is kellemes tud lenni.

2015. jún. 22. 16:08
 5/8 anonim válasza:

Kolbász, szalonna, tepertő, paprika, paradicsom, uborka,kék penészes sajtok, de akár tejfölös pörkölt is lehet. :)

Tojás rántotta hagymásan, de bármilyen főtt étel is megteszi.

2015. jún. 22. 17:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Rántotta 2 tojásból vagy kolbásszal, hagymával, esetleg gombával, sonkával, zöldségekkel ehhez megeszek egy adag nyers zöldséget

1 db tükörtojás 1 szelet teljes kiőrlésű pirítóssal zöldségekkel

Banánpalacsinta(2 tojás, 1 banán kisütve)

Zabkása végtelen módon variálva, joghurttal, valamilyen gyümölccsel, magvakkal, mazsolával, túróval, kakaóval, fahéjjal, vanília aromával, kókusszal rengeteg variációt kipróbáltam

2 szelet tk pirítós padlizsánkrémmel vagy házi májkrémmel, rukkolával

1 db cserpes gyümölcsjoghurt plusz hozzá valamilyen gyümölcs

Tej, müzli, gyümölcs

Időnként kakaó pár szelet süteménnyel, ha nagyon nem bírok ellenállni

2015. jún. 23. 11:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2015. jún. 23. 20:48
 8/8 anonim ***** válasza:

tojás rántotta rozskenyérrel zöldséggel

tonhal rozskenyér zöldséggel

hús rizs zöldséggel

fehérjepor zabliszttel/zabpehellyel

2015. jún. 24. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!