Ha leesne a cukrotok mit ennétek?
Sziasztok!
A gondom egyszerű mindenki találkozott márvele szénhidrátszegény diétánál. Tényleg minimálison tartom, csak szokszor érzem hogy leesik (van rá mérőm).
A gond, hogy éhes nem vagyok, mármint konkrét éhséget nem érzek, csak a természetes reakció.. sóvárgás.. de nem akarok fölösleget bevinni.
Mit szoktatok ilyenkor tenni? ami rendbe hozza, de nem is káros annyira?
Valakinek valami tipp, tapasztalat? Előre is köszi :)
köszi a válaszokat :)
Sajnos a munka miatt nem jön jól mikor rám jön 1-1x gyengeség. Nő létemre műhelyben dolgozok kétkezi munka, szval van mikor fizikailag ott kell lenni, csak emiatt zavar, munkán kivűl úgymond nem zavar mert sose volt veszélyesen alacsony csak ha má lemegy 4 alá esetleg volt h 3 alá kicsivel azt megérzi az ember.
Köszönöm még1x betárazok pár gyümölcsöt és meglátjuk :D
Nekem sosem esik le, miért tenné? Eleve nem viszem fel, hogy leessen, magától pedig nem teszi.
Viszont amikor először vittem le durván a szénhidrátot, azt nem bírtam, éreztem, hogy szénhidrát kell, ettem zöldséget, gyümölcsöt. Nem szoktam szenvedtetni magam s érezni szoktam, mi kell.
Most már elég régen élek szénhidrátszegényen, nincs semmi gond soha. Sóvárgás régen se volt jelentős, ma már semmi, a testem pedig elvan minimális szénhidráttal is, ahogy azt illik is neki.
Köszönöm ismételten! :)
Sajnos a kávé most nem lehetséges 10 év után hagytam abba, most gyümölcsszezonban úgyérzem jó lesz csak hát mindig bennem a félsz, hoyg jaj kalória.. (sajnos ilyen vagyok:D)
Előzőnek meg igenis le tud esni, "tele" a gyomrom szénhidrátmentes dolgokkal, főként zöldségeket és tojást eszem. Hiába vagyok "jóllakott" a cukrom néha megzuhan.
Ha mondhatni függő lettem kalória és szénhidrát számlálás esetén ezért is volt kényes a kérdés :D
Mindenkinek köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!