Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti mit ennétek, ha egész nap...

Ti mit ennétek, ha egész nap úton vagytok?

Figyelt kérdés

Területi képviselő vagyok, szinte egész nap vezetek. A legkézenfekvőbb kaja eddig a péksüti (Fornetti, croissant stb) volt, mert azt vezetés közben gyorsan be tudtam tolni, de ennek az életmódnak köszönhetően az elmúlt 1,5 évben felszaladt 7 kiló, úgyhogy most már muszáj csinálnom valamit, ez nem mehet így tovább!

Van már 2 gyerekem, de a terhességeket kivéve még sosem volt ennyi a súlyom, nagyon zavar, hogy ilyen nagydarab lettem :(

Mostanában már nem eszem péksütit és mindig van nálam Korpovit keksz, ha nagyon megéheznék, akkor bekapok pár darabot, amitől még 1-2 órát kibírok.

Inni csak vizet szoktam, de meló közben nem tudok sokat, mert akkor meg állandóan pisilnem kell, ami ugye egy nőnek kicsit macerásabb, mint a férfiaknak :)

Pár hete próbálom számolgatni a szénhidrátot és a kalóriákat, ha nem kell rohannom, akkor megy is a 160g CH és az 1500 kcal, de ha jön egy rohanós nap és nincs időm enni, akkor nagyon nehéz nemet mondani egy kalóriabombára :)

Milyen egészséges ételeket javasoltok, amit gyorsan (akár menet közben) meg lehet enni, bírja egész nap vagy legalább félig és nem igényel órákig tartó elkészítést?

2013. szept. 1. 15:28
 1/1 Sowilo ***** válasza:

Ne a kalóriát számold, hanem a tápanyagokat.

A legjobb lenne ha sütnél otthon sovány húst, pl csirkemellet, és zöldségekkel együtt elraknád dobozba, és magaddal vinnéd pl táskában.

Jó még ha olajos magvakat viszel 2-3 csomaggal, azokban is van fehérje, és telítetlen zsír. Mandula, kesudió, stb.

Valamilyen maglisztből (pl mandulaliszt) süss kenyeret, és csinálj szendvicset, abba pakolj hús, tojást, zöldséget, ilyeneket. Ezt akár vezetés közben is tudod enni, bár én nem ajánlom, hogy bármit egyél vezetés közben...

Ennyi jutott most eszembe, remélem segítettem.

2013. szept. 1. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!