Strandon ti mit ennétek, ami paleo?
Végre nyaralunk (itthon) és a környező élményfürdőkbe,strandokra fogunk menni egy hétig :)
De szeretném tartani a paleo étrendemet,viszont nem szeretnék minden este főzőcskézni (mondjuk nagy valószínűséggel az lesz belőle) :(
Mit lehet enni...kimerül az ötletem a gyros salátával,és esetleg heck hal?
Arra gondoltam,hogy készítek tortillát és paleo zsemlét...ezeket husival,zöldségekkel megtöltöm.
Jó lenne valami édesség...finom,szállítható,bírja a gyűrődést :)
Szívesen fogadnám az ötleteiteket! Előre is kérem, a "nem jó semmire a paleo és beteg leszel" megmondóembereket,hogy a saját életüket rendezgessék! Köszönöm! :)
Első két válaszolónak nagyon köszönöm,...igen palacsintát én is fogok vinni (gesztenyelisztből) :)
Az összes többi ötlet is nagyon hasznos volt számomra :)
A harmadik emberke humoránál van ;) ...azért neki is köszönöm,hogy bevállalta a 0%-ot :)
...csak azért volt ez a kérésem,mert itt a paleo-s oldalon nincs olyan kérdés,amire valakinek ne ez lenne a válasza :)
Pedig már van olyan betegségem,amit gyógyultnak nyilvánítok a paleo hatására...arról nem is beszélve,hogy visszanyertem lánykori alakom (pedig ez nem is volt cél számomra) :)
Gyümölcsök
Zöldségek
Állati húsok, zsírok
Halfélék, tenger gyümölcsei
Tojás
Mandula, kesudió, törökmogyoró, pisztácia, fenyőmag, dió, tökmag, gesztenye
Gombák
Ezek a paleo ételek, és max főzés,párolás vagy sütés.semmiféle más beavatkozás...
Az én stratégiám ez:
1. Reggelire maximális bezabálás (3 tojás, szalonna, zöldség)...sok sok kaja...
2. Ha reggeli berabálás jól sikerült (tényleg sokat kell enni), akkor iszonyat hosszú ideig nem éhes az ember...én pl. 9-től 9-ig kibírom...12 órát.
DE persze nem kell sanyargatni magunkat. Én a minimális főzés híve vagyok ilyenkor.
A legjobb megoldás számomra ez:
kolbász, szalonna kockák (nulla főzés)
zöldség: paradicsom, ubi, paprika...amit szeretsz (nulla főzés)
desszert = gyümölcs (pár szem barack pl, de akármi) (nulla főzés)
Extra nasi, hogy garantáltan ne halj éhen: magok
Ezzel maximálisan ki lehet bírni teljes jóllakottságban egy egész napot.
Ha főznél mégiscsak, akkor főtt tojás a legszuperebb szállítható kaja, semmi baja a napon.
És míg mindenki másnak hordó hasa nő a stranod.
Te jóllakott leszel és laposhasú :-D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!