Ti ennétek egy db sütit vagy nem?
Figyelt kérdés
Az elmúlt pár napban bűnöztem, tele ettem magam rossz dolgokból, pukkadásig. Most visszaálltam az eredeti étrendre és életmódra, nem lesz többet ilyen, már nem fogom ezt megengedni magamnak. Van itthon süti. Meg akarom előzni újból azt, hogy megvonok magamtól dolgokat, és utána meg elvesztem a fejem és zabálok. Egyek egy db-ot, úgy, hogy a kalóriakeretben benne legyek, vagy ne? Te mit tennél?2013. jan. 26. 11:55
1/8 anonim válasza:
Megenném.
A plusz kalória felét ételből vonnám el, a másik felét elégetném némi plusz mozgással, pl. 15 perc a szobabiciklin, ugrókötelezés, vagy egy kis torna a tévé előtt, ha más nincs.
Jobb, mint kiéhezni, és napokig zabálni, ahogy írtad.
2/8 anonim válasza:
Micsoda önámítás azt hinni, hogy többet nem esel kísértésbe! Ha képes lennél az önfegyelmere ilyen szinten, akkor elve nem kéne fogyóznod. Szóval edd meg nyugodtan a sütit, mert úgyis hülyeség amit csinálsz, életmódot kell váltani, amit az ember tud is tartani, nem fogyókúrát kényszeríteni magára pár hétig, hogy aztán újra lehessen hízni...
3/8 anonim válasza:
Nem,nem enném meg. Elkezdenék olyan diétás ételeket enni amiket szeretek,élvezem az ízüket és nem törne rám többet a zabálhatnék. Az hogy minden nap sütikézel,csokikázol,többet árt mint használ.
5/8 anonim válasza:
Nem ennem meg!
Ha mar dietazom van annyi h igenis meg tudom allni h ne egyem meg meg ha van elottem 50 palacsinta is en 1 et se eszek
6/8 Andizsuzsi válasza:
Nem. Ha mindazt a tápanyagot beviszed a szervezetedbe, amire szüksége van, akkor nem vonsz meg semmit. A cukros-lisztes sütemény amúgy sem megvonás, hiszen semmi hasznos nincs benne. És tapasztalatból tudom, egy darabnál nagyon nehéz megállni, te is tudod, hisz az elmúlt pár napban is ezt csináltad, és most is ezen gondolkozol. Én, ha nagyon édesre vágyom, akkor főzök egy kis kompótot xilittel édesítve fagyasztott vagy friss gyümölcsökből jó sok fahéjjal, mert úgy szeretem. És lelkiismeret furdalás nélkül megeszem.
8/8 anonim válasza:
attól függ, milyen süti. otthon már anyukám is egészséges sütiket csinál, zabpelyhes, lisztnélküli cuccok pl.
de amúgy igen, kiszámolnám a kalóriaértékét és belevenném a napi mennyiségbe, egy darabon nem akadnék ki, csak ne legyen belőle aztán 5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!