Fogyózók! Ha mellettete valaki (pl család) sütit eszik és valami zsíros de finom kaját, hogy bírjätok?
Zsírfóbiával voltál már orvosnál? :)
Mi bajod a zsíros de finom kajákkal? Miért 'de' ? A zsíros kaják általában finomak. Nem véletlen, a tápláló és fontos zsírokat okkal találjuk finomnak.
Sütemény helyett cappucino?
Nocsak, nocsak :)
én is úgy vagyok vele mint az utolsó hozzászóló
eldöntöttem és kész, karácsonykor se ettem egy szelet süteményt se, bűnözésként 2-3 marék diót és földiogyorót majszolgattam
nem éhezek, jól vagyok lakva így nem érdekelnek a sütik meg ilyenek
helyette túrót szoktam enni fahéjas rezelt almával, nagyon finom vagy van hogy sütök répatortát
én meg leülök szépen, és én is eszem, csak kevesebbet, persze ha kivánom. ha nem, akkor készitek valami mást.
mértékletesség, ennyi a lényeg, és talán lehet, hogy valamivel lassabb a fogyás, de igazából hasznosabbnak gondolom, mint pl. 3-4 hónapnyi kemény diétát, aminek befejeztével a kilók csak úgy szaladnak majd fel.
életmódot kell változtatni, mert különben hosszú távon nem lesz eredményes a dolog.
Komolyan megvizsgálva a témát viszont a "mértékletesség" nem oldja meg a többség problémáját.
A probléma köntörfalazás nélkül: rossz minőségű, fogyasztásra nem is igazán alkalmas táplálékokból mértéket tartva (tehát még kevesebb hasznos tápanyagot fogyasztani) vezethet célra?
Eddig a válasz nagyon úgy tűnik, hogy érdemben nem. Kevés káros étel is hosszú távon krónikus betegségeket okot, hormonproblémákat, kis mértékben csökkenne az elhízás? Ez még az emberek zöménél nem okozna érdemleges fogyást, nem lennének egészségesebbek, 'esztétikusabbak'.
Szerintem ez nem kifizetődő út hosszú távon. Az életmódváltás táplálkozási része a megfelelő minőségű táplálékok megtalálása lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!