Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha zsíros vagyok?

Mit tegyek, ha zsíros vagyok?

Figyelt kérdés
Lefogytam 84 kilóról 70 kilóra, 166 cm vagyok..de centikben nem igazán mutatkozik. Főleg a lábam meg a combon igen vastag. Az egyik barátnőm is ugyanennyi kiló, mégis sokkal vékonyabb! Ez mitől lehet? Tényleg zsíros vagyok? Vagy ilyen az alkatom? Hogyan tudnék vékonyabb lenni?
2013. jan. 9. 21:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezt nevezik különbségnek 'fogyás' és fogyás között. Ezért szólják le a 90 napos és egyéb divatdiéták terjesztőit, ezért komolyabb a táplálkozás, fogyás témája mint azt a divatlapok beállítják..

Mert lehet fogyni a mérleg szerint úgy is, hogy közben a testünk rossz állapotban van, löttyedt.

Az ideális cél: sok zöldség és húsok fogyasztása, gyümölcsökkel, olajos magvakkal, viszont az édességek, gabona lisztek, tejes ételek elhagyása. Aki ezt betartja annak a legjobb, aki közelíti, annak is sikeresebb a fogyása, jobb az egészsége mint másoknak.

Mozgásban: edzeni kell, lehetőleg erősítéseket és nem futkározást végezni. Ideális Jóga, Taichi, Pilates, Callanetics edzést végezni, de hasznos az otthoni egész testre kiterjedő erősítés is.

2013. jan. 10. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!