Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Hogyan kell rendesen mérőszala...

Hogyan kell rendesen mérőszalaggal mérni és hol?

Figyelt kérdés

Én adataim minden cm magasságban változnak.

Hol kell pontosan megmérni?

Mindent a legvastagabb területen?

2015. máj. 10. 06:12
 1/4 anonim ***** válasza:
2015. máj. 10. 06:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Az oldal sajnos pontatlan,mert a derékbőséget a törzs legkeskenyebb pontján mérjük.A rajzon ez a pont a köldöknél van,ami nem jó.Felette van a legkeskenyebb pont kb.2-3 cm-rel.
2015. máj. 10. 08:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Mit akarsz mérni? Miért? Ott mérd, ahol szükséged van a mérési eredményre.
2015. máj. 10. 08:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez a mérettáblázat elég rossz szerintem, mert nekem pl. a mellem nagy, a fölösleges kilóg főleg a derekamon vannak, így a mellem és a derekam alapján 42-es ruhákat kellene rendelnem, a csipőm szerint 38-ast, egyébként pedig 36-38-ast szoktam hordani. Hülyeség az egész.

Bár igen, ha nem küldöknél mérem, akkor már röhtön kevesebb a cm.

Szerintem ott mért, ahhonnan fogyni akarsz, én direkt köldöknél szoktam mérni magam, mert pont ott van a felesleg, nem fentebb.

2015. máj. 11. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!