Miert lila a keto csik a paromnak is ha o is nem is dietazik es eszik rendesen szenhidratot nem is keveset?
Figyelt kérdés
2014. nov. 15. 13:08
1/4 anonim válasza:
Gyonyoru pelda arra, hogy mennyire megbizhatoak a keto csikok.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, mennyi a nem kevés, de ketogén körökben elég köztudott, hogy a keto csíkok (amit én szerezni sem tudtam sehol) megbízhatatlanok. Inkább fordított problémával találkoztam, miszerint egy zsírra rendesen ráállt, hatékony ketonfelhasználású test esetében nem mutat ketózist a csík, pedig megvan, csak szinte semmi fölösleg nem képződik.
Van, aki ketogén viszonylatban egész sok szénhidráttal (mondjuk 80-nal) simán ketózisban van, számít az eloszlás, gondolom, a szénhidrát fajtája is igencsak, valamint az ember testi adottságai és mozgásmennyisége. Egy nagy, izmos fickó napi rengeteg mozgással sokkal több szénhidrát mellett is ketózisban marad, mint egy átlagos ember.
3/4 anonim válasza:
Érzésre is meg lehet mondani, hogy valaki ketózisban van-e :)
4/4 anonim válasza:
#3: No igen, ezt kihagytam, sokan meg tudják mondani, hogy abban vannak-e. Én többnyire nem, mert nincs akkora különbség a ketózisban levő és a normál működésem között, illetve amiben átlagosan van is, az több tényezőtől függ igen erősen s nem tudhatom, épp mitől van az, ami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!