Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Szerintetek fogyhattam 4 nap...

Szerintetek fogyhattam 4 nap alatt, érdemes megmérni magam?

Figyelt kérdés

2015. máj. 7. 07:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem.

A zsírból fogyás 1 hét után indul be ha mindent jól csinálsz.

2015. máj. 7. 07:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Már majdnem 1 hónapja diétázom, de az utolsó mérés az 4 napja volt.
2015. máj. 7. 07:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Négynaponta felesleges mérni, hiszen széklettől, megtartott víztől, a csillagok állásától, mindentől függhet a súlyod. Ha már mindenképpen hetente akarod mérni magad, mindig ugyanazon a napon tedd, ugyanabban az időpontban, pl. éhgyomorra péntek reggel.
2015. máj. 7. 07:58
 4/9 anonim ***** válasza:
54%

Meg nem a súly számít hanem a testzsír százalék, ha egy hónapja csinálod és mindent jól csináltál akkor elméletileg már kb. 2,5-3 kg zsírnak kellet volna lefogyni ami már látványos.

[link]

[link]

Az emberekbe valamiért azt a tévhitet sulykolják az emberek fejébe hogy a kilók számítanak pedig ez egy nagy hazugság.

2015. máj. 7. 08:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Én kéthetente mérem magam, de úgy, hogy közben ruhákat szoktam azért próbálgatni. Például 4-5 naponta meg-megpróbálom a régi farijaimat, ebből nagyon jól lehet érezni, ha fogyott valaki.

Ha van egy olyan ruhadarabod, amit nagyon szeretnél újra hordani, akkor kitűzheted célnak, hogy újra beleférj :) Motivációnak is nagyon jó!

2015. máj. 7. 08:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Hetente mérj inkább.
2015. máj. 7. 09:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Fogyhattál, persze, de a testsúlyod ingadozása sokkal nagyobb is lehet, hogy 4 napnyi fogyás...

Attól még mérhetsz, én, ha épp nem unom a dolgot, naponta mérem, s helyiértéken kezelem a dolgot :) Nyilván sokkal több idő kell, hogy lássam a trendet, de azért motiváló tud lenni, havéletlenül lefelé mozdul a súlyom (az enyém nem szokott vibrálni, megtörtént már, de igen ritkán, menses előtt sem történik vele semmi, így ha én fogyok, az valószínűleg tényleg fogyás. de hosszútávon kell nézni, ez csak ilyen extra kíváncsiság, nem árt nekem, mert akkor se dőlök a kardomba, ha megjelenik +2 kiló :)).

2015. máj. 7. 11:51
 8/9 anonim válasza:
Felesleges, a ruháidon úgy is észreveszed, hogy kezd lötyögni rajtad.
2015. máj. 10. 10:18
 9/9 anonim ***** válasza:
3-nap alatt 1,40 kiló fogyás az baj?. Hirtelen elkezdtem fogyni eddig a 34-gyes nadrág szoritott most már 32-es kell.
márc. 10. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!